Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZAĻA
  • PELĒKA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai meklējat klasiskus šortus, ko valkāt gan pa dienu, gan vakarā – no biroja telpām līdz sporta zālei? Jums vairs tādi nav jāmeklē. 220 g/m² audums.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina dabisku komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Īpašā auduma struktūra piešķir šim audumam dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Klasiski un moderni, ļoti noderīgi šorti.

Sākotnēji izstrādāti sportam, taču pielāgoti ikdienas dzīvei. Taisnais piegriezums, kura staras beidzas tieši virs ceļa, lieliski piestāv bezpiedurkņu kreklam, ja vēlaties neformālu izskatu, un elegantam kreklam – formālam izskatam.

Šie šorti vienmēr ir modē, izstrādāti, lai ieņemtu pastāvīgu vietu jūsu garderobē.

Inovatīvi šorti ikdienai.

Svarīgākās lietas ieliksiet vienā no divām kabatām ar rāvējslēdzēju un jūtieties pārliecināts, ka nekas neizkritīs (atslēgas, nauda, telefons). To garums un sastāvs padara tos ārkārtīgi ērtus gan treniņos, gan vakaros, dodoties izklaidēties ar draugiem. Visbeidzot, to forma valkājot sagādā prieku jebkurā laikā, dažādās vietās.

Šorti, kas neatstāj detaļas bez ievērības

Mēs esam iestrādājuši šajos šortos divas sānu kabatas ar rāvējslēdzēja aizdari, lai jūs varētu tajās ielikt rokas vai jebko citu.Ideāla garuma šorti:tie sniedzas tieši līdz ceļgaliem, nodrošinot jums izcilu kustību brīvību.Visbeidzot jums bez šaubām patiks šortu neticami mīkstais audums (pateicoties 76 % kokvilnas sastāvā) un stilīgais kritums.Neaizvietojams apģērba gabals, no kura nespēsiet atteikties.

Auduma svars

Izstrādājuma audums sver 220 g/m².

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glīti salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī apģērbs būs gatavs valkāšanai, kad vien to vēlēsieties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgu testēšanu, īpaši attiecībā uz mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka šie šorti nezaudēs tiem piemītošo formu un krāsu.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos, ka ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Stāsta Žeralds, produktu menedžeris: “Inženieru komanda veic pārbaudes, kurās lietotāji izmanto produktu reālos apstākļos. Tas ļauj mums sadarboties ar dizaineru komandu, lai plānotu un radītu funkcionālus, kvalitatīvus produktus.” Mēs nevaram vien sagaidīt, ko Jūs teiksiet par šo produktu :):)