Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Stilīgas bikses valkāšanai treniņos un ikdienas gaitās:izstrādājot šīs taisnā piegriezuma bikses, mūsu dizaineri saskārās ar vairākiem izaicinājumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Ķemmētā džersija audums ieskauj jūs siltumā.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas bikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Tonizējošs rīta treniņš;darba sapulce;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni un draugiem:vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo klāstu:lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “komforts”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā padomājām.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim īstenot šo pārdrošo ideju.Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs.Šis ērto apģērbu klāsts neupurē stilu: tajā ir iekļauti produkti, kurus ir tikpat patīkami valkāt, kā uzlūkot.

3 iemesli iemīlēt šīs taisnā piegriezuma bikses.

Džoginga bikses?Mēs esam sajūsmā.Taisns piegriezums?Mums arī tas patīk.Jūs nebūsiet pārsteigts uzzināt, ka šīs taisnā piegriezuma bikses mums nekad neapniks.Te būs 3 labi iemesli tās pielaikot.Piegriezums nodrošina jums garantētu kustību brīvību.Tāpat taisnais piegriezums izceļ jūsu potītes un piešķir audumam kritumu, kad jūs staigājat.Un — nesakiet, ka nebrīdinājām — tās ir izcili ērtas.

Vai mums izdevās jūs pārliecināt?

Viss noslēpums ir detaļās.

“Lai bikses labi piegulētu, tām jābūt ar elastīgu jostu.”Ļoti patiesi.“Jā, bet elastīga josta var būt pārāk cieša.”Reizēm arī patiesi.Tādēļ mēs parūpējāmies par to, lai šo bikšu elastīgā josta būtu ārkārtīgi ērta.Turklāt šīm biksēm izvēlētais elastīgais audums nodrošina izcilu kustību brīvību, sniedzot papildu komfortu.

Auduma svars.

Šī produkta audums sver 190 g/m².

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem. Turklāt mūsu inženieri regulāri veic arī lietotāju grupu testus reālos lietošanas apstākļos.Tādējādi mūsu produktu pārvaldības un izstrādes komanda var radīt funkcionālus produktus, kas atbilst jūsu cerībām.

Garantija

2 Gadi