Filtri 0
Filtri 0
Display filters
16 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc izmēra
Pēc specifikas
Pēc dzimuma
By color
  • MELNA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • HAKI
  • ZILA
  • SMILŠKRĀSA
  • ZAĻA
  • SARKANA

Pareizais garums un stils

Vasara ir laiks, kad saules tveicē jāmeklē vieglāki un plānāki apģērbu gabali. Viens no neaizvietojamiem garderobes elementiem ir vīriešu šorti. Tomēr, lai atrastu ideālu pāri, ir svarīgi ņemt vērā gan stilu, gan funkcionalitāti. Karstumā šorti palīdz saglabāt ķermeņa temperatūru optimālā līmenī, novēršot pārkaršanu. Tā kā tie ir īsāki par biksēm, tie nodrošina lielāku gaisa cirkulāciju, atvieglojot ādas elpošanu un sniedzot vēsu sajūtu.

Vīriešu šorti ir pieejami dažādās garumās, sākot no īsiem sporta stila līdz šortiem, kas stiepjas līdz ceļgaliem vai ¾ no apakšstilba. Izvēloties, ņemiet vērā savu personisko stilu un aktivitāšu veidu. Piemēram, sporta stila šorti var būt lielisks risinājums aktīvai atpūtai, bet pusgaros šortus var koombinēt un sneigt eleganci ikdienas apģērba komplektiem.

Atbilstoša vasaras materiālu izvēle

Vasarā komforts ir vissvarīgākais, tāpēc izvēlieties šortus no viegliem, elpojošiem materiāliem. Kokvilna, lins un audums ar elastāna piedevu nodrošina labu ventilāciju un ērtumu. Šie materiāli ļauj ādai brīvi elpot, novēršot diskomfortu karstākajās dienās.

Vīriešu šorti un to detaļas

Droši izvērtējiet šortu dizaina detaļas, kas var padarīt šo apģērba gabalu ne tikai komfortablu, bet arī stilīgu. Pērkot, ņemiet vērā kabatas un to izmēru, apdrukas un citus dizaina elementus, kas var piešķirt jūsu izvēlētajiem šortiem unikālu izskatu un funkcionalitāti.

Dažādi krāsu varianti

Siltos laikapstākļos garderobē iekļaujot vīriešu šortus, krāsu izvēle ir svarīga daļa no tā, kā jūs izpaužat savu personīgo stilu. Klasiski gaiši toņi, piemēram, baltā, gaiši zila vai pelēka, ir universālas un viegli kombinējamas ar dažādiem apģērba gabaliem.

Elastīga jostas daļa

Praktisks un komfortabls elements vīriešu šortu dizainā ir elastīga jostas daļa. Tas nodrošina labu savilkumu, ļaujot šortiem ērti apņemt vēdera daļu.

Vīriešu šorti ir ne tikai stilīgi, bet arī ļoti funkcionāli apģērba gabali. Tie ļauj brīvi kustēties un nodrošina optimālu gaisa cirkulāciju, palīdzot saglabāt ķermeņa temperatūru. Tāpat tie ir lielisks veids, kā izcelt sportisku un brīvu izskatu, tāpat šorti būs piemēroti gan ikdienas gājieniem, gan aktīvākām vasaras aktivitātēm.

Tāpēc, ieraugot saulainākas dienas,  izvēlieties vīriešu šortus, lai justos komfortabli un izskatītos stilīgi visas dienas garumā. Šie apģērba gabali ne tikai nodrošina ērtumu, bet arī ļauj jums paust savu personisko stilu un izbaudīt vasaras sajūtu pilnā mērā.

Populārākie zīmoli, bezmaksas piegāde un atgriešana decathlon.lv veikalos!