Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
  • MELNA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šie legingi, kas īpaši paredzēti pārgājieniem un āra aktivitātēm, ļauj staigāt ar lielisku komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls un viduklis ērtai ceļošanai un pārgājieniem.

Ātri žūstošs

Sintētisks audums, kas ātri izžūst pēc intensīva pārgājiena vai mazgāšanas.

Izturība

Izturīgs audums sēžamvietā un ceļos izcilai izturībai.

Svars

M izmēra legingu svars ir 290 g.

Kabatas

4 kabatas ar rāvējslēdzējiem, tostarp 1 slēpta kabata jostas daļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties ceļošanas legingus?

Mūsu dizaina speciālistu komanda (dizaina, produktu vadības un izstrādes nodaļu darbinieki) pavadīja laiku reālos apstākļos, lai noskaidrotu, kas sievietēm ir nepieciešams, kad viņas dodas pārgājienā ar mugursomu. Noskaidrojām, ka daudzas sievietes izvēlas valkāt dejošanas vai skriešanas legingus, jo tie ir tik ērti un ideāli piemēroti arī ceļošanai, soļošanai un pat naktsmieram. Nolēmām radīt savu legingu versiju, kas būtu īpaši piemērota pārgājieniem dabā un ceļošanai.

Legingi Travel 500



Nolēmām radīt savu legingu versiju, kas īpaši piemērota pārgājieniem dabā un ceļošanai.Šajā nolūkā saglabājām parasto legingu elastīgo un ērto struktūru, papildinot to ar izturīgāku audumu sēžamvietā un ceļos. Tā rezultātā ieguvām īstus legingus, kas ir ideāli piemēroti ceļošanai un pārgājieniem brīvā dabā. Dodieties pārgājienā kalnos vai izbaudiet pikniku uz klinšu radzes, neraizējoties par plīsumiem un caurumiem.

Kā tika pārbaudīti legingi Travel 500?

Izstrādes laikā tapušos prototipus regulāri testējām, lai pārliecinātos, vai tie joprojām atbilst ceļotāju prasībām. Mūsu ceļotāju grupa pārbaudīja visas to īpašības vienas nedēļas ceļojumā pa Kanāriju salām. Izmērs, kabatu izvietojums, griezums un vīles — mūsu ceļotājas pārliecinājās, ka viss patiešām ir vislabākajā kārtībā.

Jūsu mantu drošība ir vissvarīgākā!

Ceļojot ar mugursomu, nekas nebiedē vairāk kā nozaudēta pase vai maksājumu karte. Lai novērstu šo risku, jūsu sirdsmieram legingu jostas daļā esam iestrādājuši slēptu drošu kabatu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Audumam, ko izmantojām ceļu un sēžamvietas paneļiem, laboratorijā ir veikts Mārtindeila tests, lai pārliecinātos par tā izturību pret berzi. Šo audumu izvēlējāmies tāpēc, ka tā sniegums testā atbilda prasībām, kādas izvirza apstākļi brīvā dabā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lorī - Anesī (74) - “Nu tad beidzot! Īsti trekinga legingi! Es piedalījos to testēšanā kopā ar Decathlon dizaina speciālistu komandu, nedēļu apceļojot Lagomeru Kanāriju salās. Man īpaši patika divu ērtu un izturīgu audumu apvienojums. Tieši laikā pārgājieniem ar mugursomu!”