Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8520527 2617515

Sieviešu džoginga bikses “520”, melnas

24,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vēlaties padarīt savu tēlu stilīgāku, izvēloties pieguļoša piegriezuma bikses? Vienkārši! Mūsu dizaineri ir izstrādājuši ērtas bikses, kas ir lieliski piemērotas valkāšanai gan sportojot, gan dodoties ikdienas gaitās.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Mīkstais plīša trikotāžas audums apģērba iekšpusē sniedz vidēju siltumu.

Elastīgums

Auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas bikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu:lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi — darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā. Izklausās lieliski, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs. Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek arī stila ziņā: tajā iekļautie produkti ir gan patīkami valkāšanai, gan lieliski izskatās.

3 iemesli iemīlēt šīs pieguļoša piegriezuma bikses

Nav nekādu šaubu, ka pieguļošs piegriezums ir īsta klasika. Bet kāpēc? Ciešais piegulums ieskauj jūsu ķermeņa izliekumus un padara jūsu kājas vizuāli garākas. Tas ir arī ideāls vidusceļš: apģērbs piekļaujas jūsu augumam, vienlaikus ļaujot jums brīvi kustēties. Un pēdējais, bet ne mazāk svarīgais aspekts — pieguļoša piegriezuma apģērbs ļauj kombinēt kardināli atšķirīga stila apģērbus. Valkājat pieguļošas bikses? Papildiniet tēlu ar lielu, brīva piegriezuma sporta džemperi.



Tātad, vai jūs izvēlētos šīs pieguļošā piegriezuma bikses?

Nelielas detaļas ar lielu nozīmi

Staru apakšmalas ir elastīgas, veidojot pieguļošāku piegriezumu potīšu daļā.

Šo džoginga bikšu jostasvietā iestrādāta savelkama aukla, kas ļauj jums pielāgot bikses savam izmēram.

Turklāt mēs esam papildinājuši to konstrukciju ar divām kabatām ar rāvējslēdzēja aizdari, lai jūs varētu tajās droši uzglabāt dažādus piederumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 57.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris; Balsts: 58.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī: apģērbs būs gatavs valkāšanai jebkurā brīdī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgu testēšanu, lai pārliecinātos, ka jūsu apģērbs nezaudēs formu un krāsu pat pēc vairākām mazgāšanas un žāvēšanas reizēm. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos par produkta atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams. Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt, ko jūs teiksiet par šo produktu :) !