Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Sieviešu kalnu pārgājienu īsbikses “MH500”
  • Sieviešu kalnu pārgājienu īsbikses “MH500”
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
  • BORDO
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu komanda izstrādāja šīs ērtās un vieglās īsbikses maksimālam komfortam pārgājienos.

Videi draudzīgākā melnās krāsas modeļa izgatavošanā izmanto procesu ar mazāku ūdens patēriņu. Attēlos redzamā Alīna ir 174 cm gara un valkā 6. izmēru.

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Oderējums: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojama iestrādāta josta

Mitruma pārvaldība

Ļoti vieglais sintētiskais audums neitralizē ķermeņa radīto mitrumu..

Viegls

Tikai 210 g (M izmērs) (ar 25 g smagu jostu)!

Kustības brīvība

Elastīgs audums (15% elastāns), iepriekš veidoti ceļgali maksimālam komfortam

Ātri žūstošs

Abpusēji elastīgs audums un izveidotā ceļu forma optimālai kustību brīvībai.

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Griezums

Šīm īsbiksēm ir cieši pieguļošs, sportisks piegriezums. Abos virzienos (platumā un garumā) elastīgais materiāls padara pat visgrūtākās kustības pārgājienā vieglas, īpaši, kad dodaties augšup.

Izvēlieties savu ierasto izmēru. Garums zem ceļgala.

Mitruma novirzīšanas pārbaude

Auduma spēja novirzīt sviedrus un ātri žūt tiek mērīta pēc vairākiem kritērijiem: auduma absorbēšanas spēja, auduma spēja neizmirkt sviedros, žūšanas ātrums utt. Līmenis 1/5 ir piemērots zemas intensitātes aktivitātēm vai tādām aktivitātēm, kas neizraisa spēcīgu svīšanu. Visu mūsu pārgājienu bikšu un īsbikšu efektivitāte ir 3/5.

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu. Lai samazinātu ietekmi uz vidi, melnās krāsas modelim mēs izvēlējāmies izmantot apjoma krāsošanas metodi. Izmantojot šo metodi, krāsu pigmentus pievieno diegu izgatavošanas procesā, un tajā tiek patērēts mazāk ūdens.

Melno īsbikšu “MH500” izgatavošanā mēs izmantojam šo jauno krāsošanas procesu, kuru mēs tuvākajā laikā vēlamies izmantot arī citas krāsas modeļu izgatavošanā.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (īpašs paldies 3D analīzei) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte + mēs sniedzam informāciju par to testu specifiskajiem aspektiem, kas saistīti ar produktu (piemēram, lietusgāze, vēja tunelis u. c.)

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.