Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sērfošanas produktu dizaina komandas izstrādāja šīs iešļūcenes ūdenssporta entuziastiem, valkāšanai “pirms un pēc nodarbībām”.Piemērotas ikvienai.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Viena slāņa zole.Īpaši nostiprināts pirkstu atdalītājs, kas neizslīd.

Griezums

Plakana zole.Minimālu pēdas atbalstu nodrošinošas plastmasas siksniņas.

Žūšanas laiks

Žūšanas laiks:10 min. Pārbaudīts laboratorijas apstākļos, 23 °C temperatūrā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes.

Iešļūcenes ir ikoniski sērfotāju apavi.Tās ir ne tikai saulainā sērfotāju dzīvesstila simbols, bet arī ideāli apavi valkāšanai pirms un pēc nodarbībām:tās sniedz pēdām pamata aizsardzību, ir praktiskas un viegli kopjamas, un pats galvenais – vienkārši uzvelkamas un novelkamas pat uz mitrām pēdām, bez nepieciešamības izmantot rokas, kas jau ir aizņemtas ar ekipējumu.

Izstrāde.

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, lai padarītu tās piemērotas lielākajai daļai valkātāju.Šo produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Hendajā, Bidasoa upes krastos.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem, un darīt to jūras vidē.

Lietošanas testi.

Produkta testēšanu reālos lietošanas apstākļos veikušas mūsu komandas sadarbībā ar ārējiem testētājiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi