Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8519810 2614713

Bērnu apavi “Areeta”, zilpelēki

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu sērfošanas produktu izstrādes komandas izstrādāja šos apavus jaunajiem ūdenssporta entuziastiem valkāšanai pirms un pēc sesijām.Šis produkts ir piemērots ikvienam.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Valkājami gan nosedzot papēdi, gan nolokot papēža daļu.

Viegls

Vidējais 33./34. izmēra apavu pāra svars ir 150 g.

Stabilitāte

Tīklveida materiāla virsa, kas aptver visu pēdu.

Elpojamība

Elpojoša tīklveida materiāla virsa un audekla iekšzole nepatīkamā aromāta novēršanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Areeta” apavu vēsture.

Šie pludmales apavi ir iešļūceņu un sporta apavu apvienojums.Iešļūcenes ļauj jums justies kā staigājot ar basām kājām, bet sporta apavi nodrošina nosegumu un atbalstu.“Areeta” sniedz jums abu savu priekšgājēju piedāvātās priekšrocības.

Produkta nosaukums.

Šo pludmales apavu nosaukums “Areeta” ir basku izcelsmes vārds, kas nozīmē “smiltis”.“Smiltis”, jo tās simbolizē pludmali, kas ir ceļš uz visiem ūdenssporta veidiem.Basku, jo “Tribord” zīmola produkti tiek radīti, konstruēti un izstrādāti uzņēmuma galvenajā mītnē, kas atrodas Hendajā, Basku zemes Atlantijas okeāna piekrastē.

Konstrukcija.

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, lai padarītu tās piemērotas lielākajai daļai valkātāju.Šo produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Hendajā, Bidasoa upes krastos.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem, un darīt to jūras vidē.

Lietošanas testi.

Produkta testēšanu reālos lietošanas apstākļos veikušas mūsu komandas sadarbībā ar ārējiem testētājiem.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi