Filtri 0
Filtri 0
BTWIN Kods. 8357598 2032079

Pārnēsāšanas siksna, melna

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai jums uz rokām ir noguris bērns, kura velosipēds ir jānes? Mūsu siksna ļauj nest bērna velosipēdu uz pleciem vai vilkt to tā, lai jūs varētu vieglāk pārvietoties.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Kompakta, viegli ietilpst kabatā vai mugursomā.

Ērta lietošana

Stiprinājuma sprādze ļauj viegli piestiprināt to pie dažādām velosipēda daļām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmantošana:

Siksna ļauj velosipēdus balansēt un 14 collu velosipēdus var nēsāt pāri plecam, protams, bez bērna uz tā.Ar to var vilkt arī 14 collu velosipēdu ar bērnu uz tā vai bez, ja vien uz velosipēdam ir stabilizatori.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Putas : 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots velosipēda vilkšanai, kad bērns uz tā atrodas.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi