Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, kurā ir jauno slēpotāju vecāki, ir izstrādājusi šīs bikses neregulārai slēpošanai. Ideāli piemērotas sniega prieku baudīšanai, saglabājot siltumu un sausumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Regulējams

Elastīga jostasvieta.Regulējamas, noņemamas lences.

Siltums

100 g/m² pildījums. Silta un mīksta kārstas trikotāžas odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Labi: 5000 mm pārklājums. Aizlīmētas šuves sēžamv. zonā. Getras staru apakšā

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Vates pildījums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj bikšu ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Līmētas galvenās vīles

Mēs esam ne tikai izmantojuši ūdensnecaurlaidīgu materiālu, bet esam arī pastiprinājuši šo bikšu ūdensizturību, aizlīmējot šuves. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šīs līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai. Šīm biksēm tā ir sēžamvieta.

Pielāgošana

Oderes augšmalā ir birka bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savas bikses slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņu kājām siltumu slēpošanas trasē?

Lai kājas būtu siltas un sausas, pietiek ar 2 apģērba kārtām: 1 slēpošanas termoveļa, kas novirza sviedrus, un 1 slēpošanas bikšu pāris, kas aizsargā pret laikapstākļiem un nodrošina siltumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Rūpīgi izžāvēt, un tad glabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi “Wedze” izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi