Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ROZĀ / ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, mazo slēpotāju vecāki, ir izstrādājuši šo bērnu slēpošanas tērpu, lai viņi varētu baudīt sniegu: slēpot, braukt ar ragavām, spēlēties. Siltumā!

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Izturība

Pastiprināta sēžamvieta, ceļgali un staru apakšējā daļa.

Siltums

Siltinājums krūšu daļā 150 g/m2. Rokas un kājas 100 g/m2. Uzkārsta odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Labi: 5000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles sēžamvietas zonā. Iestr. getras.

Kabatas

1 krūšu kabata, 1 droša kabata slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls sviedru novirzīšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Siltinājums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj kostīma ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Līmētas galvenās vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šī kostīma ūdensizturību, arī līmējot vīles. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensnecaurlaidību. Šīs līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai. Šim kostīmam tā ir sēžamvieta.

Izturīgums

Tā kā asās slēpes dažreiz var sabojāt vai sagriezt slēpošanas kostīmu apakšdaļu, mēs esam iestrādājuši ļoti efektīvus pastiprinājumus, lai pēc iespējas vairāk novērstu saplēšanu. Šie izturīgā materiāla ielaidumi atrodas vislielākajai slodzei pakļautajās zonās: pie ceļgaliem, sēžamvietas un staru apakšdaļām.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāņem laukā slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Muguras daļas oderes augšmalā ir etiķete bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu kostīmu slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņu kājām siltumu slēpošanas trasē?

Lai kājas būtu siltas un sausas, pietiek ar 2 apģērba kārtām: 1 slēpošanas termoveļa, kas novirza sviedrus, un slēpošanas bikses (vai kostīms), kas aizsargā pret laikapstākļiem un nodrošina siltumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tos testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties reālajā dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi