Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jauno frīraida slēpotāju vecāku komanda izveidoja šīs bikses ar lencēm ar integrētu muguras aizsargu, lai bērni var pilnībā izbaudīt sniega priekus!

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Brīvs piegriezums un elastīgais muguras aizsargs sekos visām jūsu kustībām

Aizsardzība pret triecienu

Integrēts elastīgs muguras aizsargs, kas pasargā muguru no triecieniem.PPE UE2017425 standarts

Izturība

Izturīgs audums un apakšējie kāju stiprinājumi paildzinās kalpošanas laiku

Viegli pamanīt

Recco sistēma palīdzēs meklēšanā lavīnu negadījumos

Siltums

100 g/m² vates pildījums

Ūdensnecaurlaidīgs

Slēpojiet ar pārliecību, pateicoties 10,000 mm membrānai un līmētajām šuvēm

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgais materiāls (RET 12) un ventilācijas atveres mazina svīšanu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Muguras aizsargs

Šis ir lielākais frīraida slēpošanas lenču bikšu ieguvums. Šis muguras aizsargs atbilst IAL standartiem. Tas ir izgatavots no mīkstām PU putām, lai netraucētu kustībām, un mikro atvērumi nodrošina labu muguras ventilāciju. Tas iegulstas lencēs un stabili paliek savā vietā neatkarīgi no apstākļiem. Beidzot ir atrasts risinājums, kā pasargāt muguru un paliktu stabili savā vietā!

Pirms lenču bikšu mazgāšanas vienkārši izņemiet aizsargu.

Ūdens atgrūšanas īpašība

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek absorbēts. Mūsu brīvā stila slēpošanas biksēm un kombinezoniem ir izmantoti ūdeni atgrūdoši materiāli, kas uzlabo to izturību pret sliktiem laikapstākļiem. Šis ir papildu tehniskais risinājums, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu sausuma sajūtu. Lai saglabātu šīs īpašības, jums regulāri jāatkārto auduma apstrāde, lietojot mūsu veikalos pieejamos izstrādājumus.

Materiālu ūdensnecaurlaidība

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Tādējādi materiāls ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 5000 mm var izturēt 5000 mm augstas vertikālās ūdens kolonnas radītu spiedienu.

Materiāla elpojamība jeb gaisa caurlaidība

Lai uzzinātu, vai materiāls ir gaisu caurlaidīgs jeb elpojošs, mēs mērām tā kopējo iztvaikošanas pretestību RET (tests atbilstoši standartam ISO 11092). Tā ir slēpošanas jakas spēja nodrošināt, lai ķermeņa radītais ūdens tvaiks varētu izgarot fizisko aktivitāšu laikā, un jūs saglabātu sausuma sajūtu. Jo zemāks RET, jo elpojošāks ir materiāls. Piemērs:

RET<9 = ārkārtīgi elpojošs audums /920 = nedaudz elpojošs vai neelpojošs audums.

Kāda ir atšķirība starp membrānu un pārklājumu?

Šīm biksēm ir membrāna. Membrāna ir ļoti plāna plastmasas plēve (poliuretāns), kas padara materiālu ūdensnecaurlaidīgu, bet tajā pat laikā saglabājot gaisa caurlaidību. Tās priekšrocība ir elastīgums, vieglums, izturība un bieži vien labāka gaisa aprite nekā pārklājumam, kas līdzinās krāsas slānim, kurš ir uzklāts auduma iekšpusē. Tas bieži vien izmaksā mazāk nekā membrāna, un aizsardzībai ir nepieciešams oderējums.

Kā mēs padarām apģērbu ūdensnecaurlaidīgu?

Apģērba ūdensnecaurlaidīgās īpašības ir saistītas ar tā audumu, vīļu hermētiskumu un konstrukciju.

Tiek izmantoti arī ūdensnecaurlaidīgi rāvējslēdzēji vai rāvējslēdzējam tiek pievienots ūdensnecaurlaidīgs atloks (rāvējslēdzējs tiek paslēpts zem ūdensnecaurlaidīga atloka).

Kā mēs padarām apģērbu elpojošu?

Papildus auduma gaisa caurlaidībai mēs izmantojam tehniskos risinājumus (rāvējslēdzējus, ventilācijas atveres, sietveida materiālus), kas uzlabo mūsu brīvslēpošanas jaku un bikšu kopējo ventilāciju.Šīs ventilācijas sistēmas regulē temperatūru apģērba iekšpusē, vienlaikus palīdzot likvidēt ķermeņa radīto sviedru daudzumu fizisko aktivitāšu laikā.

Jūsu produkts ir labojams

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu parastajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (neatjaunojams ražošanas defekts), jūs varat to apmainīt pret jaunu vai saņemt atpakaļ naudu.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekme uz vidi tiek aprēķināta visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus. Tiek piešķirts kopējais vērtējums no A līdz E, lai noteiktu videi visdraudzīgākos izstrādājumus, salīdzinot viena veida izstrādājumus (T kreklus, bikses, mugursomas utt.).Uzņēmums Decathlon ir apņēmies uz saviem izstrādājumiem attēlot vides informāciju.

Vairāk informācijas: http://sustainability.decathlon.com/

Kas ir RECCO® sistēma?

Izmantojot RECCO® tehnoloģiju, jūs var atrast lavīnas gadījumā. Ja kāds, kurš ir aprīkots ar RECCO® atstarotājiem un ir aprakts zem sniega, viņu var ātri un precīzi atrast glābšanas dienests, izmantojot RECCO® izsekotāju. RECCO® atstarotāji nav piemēroti AVD. RECCO® tehnoloģija darbojas kā papildlīdzeklis, palielinot izredzes tikt atrastam laicīgi.Visas mūsu brīvslēpošanas jakas un bikses ir aprīkotas ar RECCO sistēmu.

Pamācība par ūdensnecaurlaidīga apģērba mazgāšanu

Mēs iesakām ievērot šos ieteikumus katrā mazgāšanas reizē, lai saglabātu visas apģērba tehniskās īpašības.

Saite: https://youtu.be/rh4GLwALgBM



Pēc trīs mazgāšanas reizēm atjaunojiet ūdeni atgrūdošās īpašības ar ūdensnecaurlaidīgumu piešķirošu aerosolu vai speciālu līdzekli.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Šo ūdensnecaurlaidīgo aizsargapģērbu pirms novietošanas glabāšanā rūpīgi izžāvējiet.

Lietošanas ierobežojumi

Pirms bikšu mazgāšanas noņemiet lences.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā blakus daudziem slēpošanas kūrortiem Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka nepārtraukti uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi