Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8755684 4557379

Bērnu slēpošanas oderes jaka "900", pelēka

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / DZELTENA
  • PELĒKA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, ko veido jauno slēpotāju vecāki, ir izstrādājusi šo oderes jaku papildu siltumam un patīkamām sajūtām zem slēpošanas jakas.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īpaši elastīgs audums optimālai kustību brīvībai.

Pielāgošana

Etiķete uz apkakles bērna vārda norādīšanai.

Siltums

Silts un maigs mikroflīss ar uzkārstu oderi labākai izolācijai.

Kabatas

2 sānu kabatas.

Elpojamība

Ļoti labi elpojoša un ātri žūstoša poliestera trikotāža.

Ventilācija

Rāvējslēdzējs ķermeņa temperatūras regulēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Flīsa materiāls

Flīsa materiāls ir izstrādāts tā, lai ar savu struktūru noturētu gaisu. Gaiss uztur ķermeni siltu, pateicoties tā dabīgajām izolējošajām īpašībām. Trikotāžas kārsums notur silto gaisu.

Pielāgošana

Oderes augšpusē ir etiķete, uz kuras uzrakstīt bērna vārdu, lai personalizētu izstrādājumu. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu jaku slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi “Wedze” izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi