Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis mazuļu flīsa kombinezons (vai otrā apģērbu kārta) papildinās mazuļa apģērbu braucienos ar ragavām un nodrošinās papildu siltumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Flīsa materiāls nodrošina elastību un mīkstumu.

Viegli uzvilkt

Pilns atvērums priekšpusē vieglai uzvilkšanai.

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls nepārspējamam komfortam un kustību brīvībai.

Siltums

200 g/m² flīss. Augsta apkakle ar līplentes aizdari priekšpusē.

Kabatas

1 Velcro kabata uz krūtīm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā varu būt drošs, ka bērnam būs silti, braucot ar ragavām pa sniegu?

Izturīgi, augstas kvalitātes materiāli, kuru siltuma un viegluma īpašības ir rūpīgi pārbaudītas laboratorijā un reālajos apstākļos. 200 g/m² flīsa audums, kas izmantots šim bērnu vilnas kombinezonam, nodrošina vajadzīgo biezumu, lai radītu gaisa slāni, kas saglabā mazulim siltumu.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu braukšanas ar ragavām laikā?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: - 1. kārta jeb pamatapģērbs, lai saglabātu sausumu.- 2. kārta jeb izolējošais slānis (piemēram, šī mazuļa flīsa kombinezons), kas uztur siltumu.

- 3. slānis pret sliktiem laikapstākļiem.

Vieta bērna vārda uzrakstīšanai uz šī ziemas flīsa sniega kombinezona

Vieta bērna vārdam, lai norādītu, kam šis izstrādājums pieder. Ļoti praktiska iezīme, lai šajā ziemā atrastu mazuļa flīsa kombinezonu bērnudārzā vai bērnistabā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragavām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragavām. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi