Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda, kurā ir jauno slēpotāju vecāki, ir izstrādājusi šo jaku bērniem slēpošanas apguvei. Ideāli piemērota pirmo nogāžu pievārēšanai sausumā un siltumā.

Silta, ūdensnecaurlaidīga jaka ar kapuci. Ideāli piemērota slēpošanas mācībām optimālos apstākļos.

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Siltums

150 g/m² pildījums. Flīsa oderējums maksimālam siltumam un mīkstumam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Labi: 5000 mm pārklājums. Neaizlīmētas vīles. Kapuce.

Kabatas

3 kabatas, tostarp 1 kabata slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Elpojošs materiāls, kas novirza sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Vates pildījums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj jakas ārējā materiāla iekšpuses. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču ļauj no tā izkļūt ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radītajiem izgarojumiem. Tādējādi bērni būs sausi un jutīsies ērtāk.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāņem laukā slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Oderes augšmalā ir birka bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu jaku slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību: Apjoma krāsošana

Auduma krāsošana patērē daudz ūdens, un no krāsu vannām rodas notekūdeņi. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies veikt lielapjoma krāsošanu, pievienojot krāsas pigmentus pašas dzijas izgatavošanas procesa laikā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi