Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Ar šo puskombinezonu jūsu bērns, slēpojot vai braucot ar ragaviņām, būs sausumā un siltumā. Tā siltums aizsargās no aukstuma un sniega.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Liels priekšējais atvērums. Pārvelciet getras gumiju pāri zābakam.

Pielāgošana

Iekšpusē paredzēta vieta bērna vārda uzrakstīšanai.

Regulējams

Regulējamas lences.Elastīgas getras sniega aizturēšanai.

Siltums

150 g/m2 vatējums. Flīsa krūšu daļa. Iestrādāta uzkārstas trikotāžas odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

2000 mm pārklājums, līmētas apakšējās vīles, ūdeni atgrūdošs materiāls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā zināt, ka bērnam, braucot ar ragavām pa sniegu, būs silti?

Mūsu dizaineri ir izmantojuši vatējumu, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Šis poliestera bāzes sintētiskais materiāls atkarībā no tā biezuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un siltāks ir.Šis puskombinezons saglabās mazuli siltumā ziemas aktivitāšu laikā.

Kā zināt, ka bērns, braucot ar ragavām pa sniegu, nesaslapināsies?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Tādējādi materiāls ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 2000 mm var izturēt 2000 mm augsta vertikāla ūdens slāņa radītu spiedienu.Mazuļu slēpošanas puskombinezonam kvalitātes garantija.

Kā neļaut sniegam iekļūt zābakos?

Pārvelciet bikšu gumijas pār zābakiem, lai sniegs un mitrums neiekļūst zābakos.

Kā ģērbt bērnus, lai viņiem būtu silti, braucot ar ragavām?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: - 1. kārta jeb pamatslānis, kas uztur sausumu. - 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē;

- 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laika apstākļos.

Ko nozīmē ūdens atgrūšanas funkcija?

Ūdeni atgrūdošais audums ļauj ūdenim notecēt no tā virsmas un neabsorbē to: audums nepiesūcas ar ūdeni un saglabājas viegls un elpojošs. Būs redzams, ka ūdens uz auduma virsmas veido pilienus un notek nost. Apstrādājot tā ārējo virsmu, materiālam ir piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības.

Apģērba kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāatjauno (katrā 3. mazgāšanas reizē).

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Lai atjaunotu ūdens atgrūšanas īpašības, mazgājiet apģērbu, izgrieztu uz kreiso pusi, sintētikai paredzētā ciklā 30 °C temperatūrā un rūpīgi izskalojiet. Drīkst izmantot parasto veļas mazgāšanas līdzekli, bet ne veļas mīkstinātāju. Pēc tam ļaujiet apģērbam pilnībā izžūt uz veļas žāvētāja. Visbeidzot izgrieziet apģērbu uz labo pusi un ievietojiet veļas žāvētājā ar zemu siltumu uz 10 minūtēm. Siltums atjaunos auduma ūdens atgrūšanas īpašības.

Kur uzrakstīt bērna vārdu uz šī ziemas puskombinezona?

Vieta bērna vārdam, lai norādītu, kam šis izstrādājums pieder. Ļoti praktiska īpašība, lai varētu atrast bērna slēpošanas bikses bērnudārzā, vai bērnistabā.

Vai šie slēpošanas kostīmi ir labojami?

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu izstrādājumu garantijas laikā.Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šie risinājumi tiek piedāvāti jūsu veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragaviņām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi