Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs zeķes pasargās jūsu mazuli aukstajā laikā.

Pateicoties zeķu sastāvā esošajai vilnai (31%), tās ir mīkstas un siltas. Izcilais atbalsts nodrošina optimālu komfortu.

Zeķes: 58.0% Akrils, 1.0% Elastāns, 10.0% Poliamīds, 31.0% Vilna

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pilnībā elastīgas mazuļu zeķes, kas piekļaujas pēdām.

Siltums

Vilnas dabīgais siltums (31%).

Lietotāja komforts

Biezs frotē audums patīkamam mīkstumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā zināt, ka bērna pēdas ir siltas un sausas?

Lai nodrošinātu pēdām labu siltumizolāciju, šo bērnu slēpošanas/braukšanas ar ragavām zeķu sastāvā ir 31% vilnas. Biezā trikotāža rada izolējošu gaisa slāni, lai saglabātu pēdas siltas. Labai siltuma aizturēšanai un ūdensnecaurlaidībai ir svarīgi valkāt šīs zeķes sniega zābakos vai pēc slēpošanas valkājamos zābakos. Ideāli piemērotas valkāšanai mūsu bērnu “Warm” un “XWarm Lugik” zābakos.

Kāpēc šajās mazuļu zeķēs ir izmantota vilna?

Vilna ir materiāls, kura dabīgās īpašības nodrošina bērnam labu siltumizolāciju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragaviņām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi