Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8732504 4467216

Bērnu UV aizsardzības garais peldkostīms ar īsām piedurknēm, rozā

15,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu UV aizsardzības garais peldkostīms ar īsām piedurknēm, zils, ar tīģeri
  • Bērnu UV aizsardzības garais peldkostīms ar īsām piedurknēm, zils, ar tīģeri
  • Bērnu UV aizsardzības garais peldkostīms ar īsām piedurknēm, zils, ar tīģeri
Krāsa: ROZĀ
  • ROZĀ
  • ZILA / TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas ir izstrādājušas šo UV aizsardzības peldēšanas tērpu, lai pasargātu bērnus no saules laikā, kad tie nodarbojas ar aktivitātēm ūdenī un pludmalē.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Ieteicams neregulārai lietošanai līdz 100 aktivitātes stundām.

Aizsardzība pret sauli

UPF 50+ audums. Aizsardzība pret sauli pat ūdenī. Aiztur vismaz 95 % UV staru.

Ierobežot smilšu iekļūšanu

Tekstilmateriāla tīkliņš novērš smilšu graudiņu uzkrāšanos peldkostīmā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bērnu aizsardzība

Bērnu āda ir ļoti jutīga pret saules iedarbību, jo mazuļu ķermeņa aizsardzības sistēmas nostabilizējas tikai 3 gadu vecumā. Pavadot saulē vienādu laika periodu, saules ietekme uz bērnu ir 2 līdz 3 reizes spēcīgāka nekā uz pieaugušo. Tāpēc ir īpaši svarīgi nodrošināt bērna ādai efektīvu aizsardzību.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletās aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē. Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un precīzāk norāda caurlaisto UV staru proporciju. Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95% UV staru. UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95% UVA un 98% UVB staru.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Aizsargātas tās ķermeņa daļas, kuras nosedz UV peldkostīms.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

UV aizsardzības peldkostīmu izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā.Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu.Tie atbilst spēkā esošajam standartam:EN 13758-2.Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu.Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai.Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā.