Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8787224 4749655

Bērnu futbola apavi ar auklu aizdari “CLR FG”, Alpha

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA / ZAĻA
  • PURPURA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šos apavus ātriem jaunajiem futbolistiem, kuri spēlē sausos dabīgos un mākslīgos laukumos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

CLR ir platāki pēdas virspusē, lai būtu piemērotāki bērnu pēdu formai.

Viegli uzvilkt

Elastīgajam ieliktnim ir plats atvērums, lai apavus būtu vēl vieglāk uzvilkt.

Viegls

Plānā sintētiskā augšdaļa sver tikai 135 g, tādējādi apavi ir vēl vieglāki.

Saķere

Izbaudiet optimālu saķeri ar rombu formas radzēm uz zoles.

Griezuma komforts

Papēža stīvdrēbei iekšpusē ir putu polsteris, lai palielinātu komfortu

Bumbas vadība

Iegūstiet bumbas sajūtu un kontroli ar plāno, rievoto PU augšdaļu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

IZVĒLIETIES VIEGLUMU!

Viegli apavi apvienojumā ar labu saķeri palīdzēs jums kustēties ātrāk. CLR ir tik viegli, ka pilnībā par tiem aizmirsīsit un varēsit koncentrēties uz spēli. 35,5 izmērs sver tikai 170 g. Viegli kā spalva!

SAGLABĀJIET KONTROLI!

Ātrumam bez kontroles nav nozīmes. CLR zolē ir rombu formas radzes, kas nodrošina lielisku saķeri, atsperoties vai sprintā pa zāli.

Plānā, sintētiskā augšdaļa sniedz iespēju patiešām labi sajust bumbu, savukārt rievotās daļas nodrošina izcilu kontroli pār bumbu.

Izmēģiniet tos!

NEAIZMIRSTIET PAR KOMFORTU.

Nav nekādas jēgas no efektīviem apaviem, kas ir neērti, tāpēc CLR pēdas aizmugurē ir putu ieliktnis, lai aizsargātu šo jutīgo zonu. Elastīgais ieliktnis atvieglo apavu uzvilkšanu un notur tos vietā visas spēles garumā, nespiežot potīti pārāk cieši.

AR ORTOPĒDA PALĪDZĪBU ĪPAŠI BĒRNIEM VEIDOTI APAVI

KIPSTA darbinieki zina, ka bērni nav tikai mazi pieaugušie. Tādēļ mēs radām futbola apavus, kas ir īpaši piemēroti viņu pēdām. Mūsu bērnu apavi ir platāki papēdī un pēdas virspusē, lai jaunajiem spēlētājiem būtu ērti.

Ir svarīgi nepieļaut traumas, tādēļ mūsu rombu formas radzes ir nedaudz noapaļotas. Tas saglabā lielisku saķeri bez riska savainot citus spēlētājus.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs

Kipstadium Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Izstrādes darba grupā ietilpst produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes izņemiet futbola apavus no to somas. Notīriet tos un uzglabājiet sausā un vēdinātā vietā. Maisiņi pret nepatīkamu aromātu pagarinās apavu kalpošanas laiku.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgāt veļas mazgājamā mašīnā, neskalot zem ūdens strūklas vai dušā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola apavus ir izstrādājuši, testējuši un apstiprinājuši mūsu jaunie futbola vēstneši un partneru klubi, kā arī 200 bērni vecumposmā no 4 līdz 14 gadiem, kuri apmeklē Kipsta akadēmiju un palīdz izstrādāt mūsu produktus visa gada garumā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu "Kipsta" futbola apavus ir izstrādājis un apstiprinājis mūsu partneris ortopēds, kas specializējas sportā un profesionālā futbolā.