Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Lai palīdzētu spēlētājiem uzlabot fizisko sagatavotību, mūsu produktu dizaineri radīja šo ātruma barjeru, ko var iestatīt trīs dažādos augstumos (15/25/30 cm).

Šo barjeru var viegli noregulēt 3 dažādos augstumos, kas ir ideāli piemērots lēcienu vingrinājumiem, kuru laikā tiek nodarbināti muskuļi, izmantojot ķermeņa svaru.

Pamatmateriāls: 100.0% Polipropilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Salokāms, viegli uzglabājams.

Elastīgums

3 augstuma regulēšanas iespējas. 15, 25 un 30 cm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Modulārais produktu klāsts un mūsu viedoklis par treniņu barjerām.

Veicot novērojumus laukumā un diskutējot ar treneriem, varējām identificēt dažādas vajadzības vingrinājumu sagatavošanā: Izdalīšana, mērķis, izvairīšanās utt.: daži produkti ir veidoti vienam konkrētam izmantošanas mērķim (skatiet mūsu PAMATA klāstu). Tāpēc izlēmām izveidot arī MODULĀRO piederumu klāstu: produktu klāsts, kas treneriem sniedz iespēju paplašināt vingrinājumu skaitu, ko viņi var sagatavot saviem spēlētājiem, izmantojot vienkāršus un pārdomātus tehniskos risinājumus.

DECATHLON COACH

Lietotne DECATHLON COACH tika izveidota, lai lietotājiem sniegtu iespēju sekot treniņu programmām, ko radījuši mūsu sertificētie treneri. Papildus skriešanai un iešanai lietotne tagad nodrošina īpašas treniņu programmas, kas palīdz un trenē individuālu treniņu sesiju laikā. Lejupielādējiet lietotni bez maksas šeit: https://www.decathloncoach.com/lv/home/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai nodrošinātu ilgu kalpošanu, uzglabājiet produktu vietā, kas nav pakļauta sliktiem laika apstākļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi