Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8645617 4302729

Bērnu līdzsvara dēlis, S izmērs

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Lai gan līdzsvara dēļa galvenais uzdevums ir uzlabot jūsu bērna motorās prasmes, tas veicina arī radošumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Tā izmēru dēļ dēlis ir viegli uzglabājams.Garums: 72 cm, platums: 23 cm, augstums 12 cm.

Ērta lietošana

Viegls – sver 1,8 kg, tāpēc bērni to var pārnēsāt paši, tādējādi kļūstot patstāvīgāki.

Palīdz attīstīt motoriku

Palīdz bērniem attīstīt līdzsvara sajūtu un koordināciju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Trīs vienā.

Vispirms bērni izmanto līdzsvara dēli, lai uzlabotu savas motorās prasmes.Pēc tam mācīšanās pārvēršas par spēli, un līdzsvara dēlis aizved viņus nebeidzamos piedzīvojumos, jo attīstās bērnu iztēle un radošums.

Dēli var izmantot arī atpūtai, novietojot uz tā segu, spilvenu vai dažas mīkstās rotaļlietas.

Fiziskas aktivitātes 60 minūtes katru dienu.

Vai jūs zinājāt? Saskaņā ar PVO ieteikumiem jūsu bērnam ir jābūt fiziski aktīvam vismaz 180 minūtes katru dienu, lai saglabātu veselību.Un no 3 gadu vecuma aktivitātēm ir jābūt mērenām līdz enerģiskām vismaz 60 minūtes.Regulāras fiziskās aktivitātes no agras bērnības iedarbojas labvēlīgi uz jūsu bērna fizisko un garīgo attīstību.Veselīgu ieradumu veidošana bērnībā var palīdzēt izvairīties no veselības problēmām vēlāk dzīvē un uzlabot viņu pārliecību par sevi.

Kā izmērīt bērna psihomotoro attīstību.

Bērnu psihomotorā attīstība ir atkarīga no ģenētikas, motorikas un psiholoģiskajiem faktoriem.Motorikas attīstība ietver vairākus galvenos komponentus:ķermeņa uztveri, koordinācijas izjūtu, līdzsvara izjūtu, acu-roku koordināciju, smalkās motorikas prasmes un orientēšanos laikā un telpā. Ja produkts nodrošina motoro prasmju attīstīšanu, tas var ietekmēt bērnu psihomotoro attīstību.

Kas ir ķermeņa uztvere?

Ķermeņa uztvere parāda, kā bērni redz savu ķermeni. Šī uztvere ļauj viņiem labi kontrolēt savas kustības un apzināties savu ķermeni.Tā ir balstīta uz pieredzi un darbībām (“ķermenis jūt, ķermenis kustas”), pirms tiek parādīts un apspriests (“ķermeņa reprezentēšana”, cilvēka zīmējums).Jo vairāk bērni kustas, jo vairāk viņi pilnveido savu ķermeņa uztveri un palielina savas iespējas kustēties labāk nākotnē.

Kas ir acu-roku koordinācija? Kas ir orientēšanās laikā un telpā?

Lai atklātu pasauli, bērniem ir jāpieskaras un jāsatver priekšmeti, kas atrodas viņiem apkārt.Viņi pakāpeniski sasniedz šo punktu, jo attīstās viņu redze un roku koordinācija.Viņiem augot un nobriestot, tas palīdzēs bērniem kustēties ar lielāku precizitāti.Orientēšanās laikā un telpā ietver visu, kas raksturo bērna laika (pirms/pēc, diena/nakts) un telpas (pa labi/pa kreisi, zem/virs) uztveri.

Izturīgs un moderns priekšmets.

Mēs izvēlējāmies koku tā siltuma un izturības dēļ.Tas arī atbilst mūsu mērķim izmantot dabiskus materiālus, atbilstošākus bērna pasaulei un vecāku vēlmēm.

Dēļa modernais, izsmalcinātais dizains un kvalitatīvie materiāli padara to par unikālu priekšmetu, kas ideāli iekļaujas jūsu mājokļa interjerā, kļūstot par pievilcīgu dekoru vai aksesuāru jūsu dzīvojamā telpā.

Maksimālais lietotāja svars:110 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Saplāksnis

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs bieži saņemam jautājumus par to, vai šie produkti ir droši maziem bērniem, īpaši attiecībā uz atsevišķām toksiskām vielām.Jūs varat būt droši, ka šis produkts atbilst visām juridiskajām un normatīvajām prasībām, kā arī rotaļlietām piemērojamiem standartiem.Ārējā laboratorijā periodiski tiek veikti testi, lai pārliecinātos, ka produkts nav kaitīgs mazāko mūsu sporta preču lietotāju veselībai (formaldehīds).

Garantija

2 Gadi

Videoklipi