Filtri 0
Filtri 0
DECATHLON

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu atlētikas dizaineri ir radījuši šo T kreklu īpaši bērniem. Viņi var skriet, lēkt un mest siltā laikā skolā vai savā vieglatlētikas klubā.

Vai meklējat elpojošu T kreklu par pieejamu cenu? Pateicoties audumam, šis izstrādājums efektīvi novirza sviedrus, padarot to par jūsu bērna labāko draugu atlētikas nodarbībās.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mēs izvēlējāmies izcili mīksto audumu, lai bērni justos ērti.

Kustības brīvība

Šī T krekla piegriezums pielāgojas visām bērna atlētiskajām kustībām.

Elpojamība

100 % poliestera audums uzsūc un novirza sviedrus uz auduma ārpusi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Augsto tehnoloģiju bērnu T-krekls, kas izgatavots no plastmasas pudelēm

Poliesteri izgatavo no ķīmiskiem naftas bāzes atvasinājumiem. Šī materiāla radītās CO2 emisijas ir ievērojamas, un ražošanas procesā tiek izmantoti resursi. Ir svarīgi piedāvāt risinājumu sporta preču lietotāju norādītajām vides problēmām, rūpnieciskajos procesos izmantojot inovācijas, otrreizējo pārstrādi un aprites ekonomiku. Tāpēc mēs izvēlējāmies šo izstrādājumu radīt no pārstrādāta poliestera, kas savukārt izgatavots no plastmasas pudelēm.

Jauni bērnu izmēri

Ņemot vērā jūsu atsauksmes, mūsu izmantotie bērnu preču izmēri ir pārāk mazi.

Tāpēc, sākot ar 2020. gadu, bērnu Kalenji vieglatlētikas T-kreklu izmēri tiks norādīti pēc auguma un vecuma, lai jums palīdzētu izvēlēties.

Tie derēs bērniem, kuru garums ir no 113 cm (5‒6 gadi) līdz 172 cm (14‒15 gadi). Ceram, ka tie labāk atbildīs jūsu vajadzībām!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Atstājiet nožūt labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Driss, mūsu testēšanas inženieris, šo izstrādājumu pārbaudīja ar 10 bērniem 2 stundu vieglatlētikas treniņa laikā 21 °C temperatūrā. Viņi vienbalsīgi apstiprināja šī T krekla piegriezumu, tas ļāva netraucēti izpildīt visas kustības. Patika arī ļoti mīkstais audums, kas nodrošināja sausumu visas nodarbības laikā. Pirms mūsu produkti nonāk veikalu plauktos, tiem veiktas arī tehniskas un ilgtermiņa lietojuma pārbaudes.

Garantija

2 Gadi