Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri, vieglatlētikas entuziasti, izstrādāja šīs pieguļošās bikses bērniem. Tajās viņi var skriet, lēkt un mest vēsā laikā gan klubā, gan skolā.

Vai meklējat vieglas un ērtas pieguļošas vieglatlētikas bikses? Pateicoties sviedrus novadošajam materiālam, piegriezumam un savelkamajai auklai, vieglatlētikas treniņš būs maksimāli efektīvs.

Pamatmateriāls: 13.0% Elastāns, 87.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Vieglais un elpojošais audums ļauj jaunajam vieglatlētam justies silti un ērti.

Ērta uzturēšana

Var bieži mazgāt, un ātri žūst, lai varētu vilkt katrā treniņā.

Kustības brīvība

Maksimālam komfortam īpaši elastīgais audums pavada visas bērna kustības.

Pretestība pret berzi

Lai ceļgalos neveidotos caurumi, mēs izvēlējāmies izturīgāku elementu.

Stabilitāte

Vai bērna bikses mēdz krist uz leju? Šo problēmu atrisina savelkamā aukla.

Kabatas

Izmantojot kabatu ar rāvējslēdzēju, atslēgas un salvetes vairs nepazudīs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mēs pielāgojamies jūsu bērna izmēram

Saskaņā ar jūsu sniegtajām atsauksmēm mūsu izmantotie bērnu izmēri ir pārāk mazi.

Tāpēc, sākot ar 2020. gadu, bērnu Kalenji pieguļošo bikšu izmēri tiks norādīti pēc auguma (centimetros), nevis tikai pēc vecuma, lai jums palīdzētu izvēlēties.

Ko tas nozīmē? Lai izvēlētos pareizo izmēru, kas atbilst jūsu daudzsološajam vieglatlētam (izmēru diapazonā no 5‒6 gadiem līdz 14‒15 gadiem), jums ir tikai jāzina viņa garums no 1,13 m līdz 1,72 m.

Pieguļošās bikses, kas izgatavotas no plastmasas pudelēm

Poliesteri izgatavo no ķīmiskiem naftas bāzes atvasinājumiem. Šī materiāla radītās CO2 emisijas ir ievērojamas, un ražošanas procesā tiek izmantoti resursi. Ir svarīgi piedāvāt risinājumu sporta preču lietotāju norādītajām vides problēmām, rūpnieciskajos procesos izmantojot inovācijas, otrreizējo pārstrādi un aprites ekonomiku. Tāpēc mēs izvēlējāmies šo izstrādājumu radīt no pārstrādāta poliestera, kas savukārt izgatavots no plastmasas pudelēm.

Jauns audums, kas ir izturīgāks pret berzi

Mūsu tehnoloģe Džesika izvēlējās audumu, kas ir par 65% izturīgāks pret berzi nekā iepriekšējais modelis, lai nodrošinātu, ka bērna pieguļošās bikses patiešām kalpo daudz ilgāk. Pieguļošas, tomēr izturīgas ‒ pārliecinieties paši!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai pagarinātu izstrādājuma kalpošanas laiku, ļaujiet tam izžūt pašam

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi