Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / DZELTENA
  • ROZĀ / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs jūsu sportistiem esam radījuši vieglus apavus ar dzinējspēku. Viņi varēs apgūt lēkšanu, mešanu vai skriešanu gan skolā, gan klubā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

35. izmērs sver 150 gramus! Tik viegli, ka aizmirsīsit par tiem.

Enerģijas atgriešana

Kalensole® putas uzlabo atsperīgumu par 25%, dodot labāku dzinējspēku.

Saķere

Gumijas puszole rada labāku saķeri uz celiņa un sporta zālē.

Amortizācija

Kalensole® putas un CS® tehnoloģija absorbē skriešanas un lēkšanas triecienus.

Griezuma komforts

Bezvīļu konstrukcija purngalā rada papildu komfortu.

Nesmērējoša zole

Pazoles materiāls neatstāj pēdas uz vingrošanas zāles grīdas.

Papēža un pirkstgala augstuma starpība

Samazināts 6 mm pacēlums veicina dabiskus soļus — kā skrienot ar basām kājām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir kritums?

Apavu pacēlums ir zoles augstuma starpība starp purngalu un papēdi. Jo mazāks pacēlums, jo dabiskākas pēdas kustības skriešanas laikā, un mazāk “biomehānisko” kustību, kas var izraisīt traumas. Šo “Kiprun Fast” apavu pacēlums ir samazināts līdz 6 mm, lai pielāgotos jūsu bērna dabiskajai gaitai.

Palūkojieties apakšā

Pazolei ir elastīgas rievas vieglākai pārejai no papēža uz purngalu sporta nodarbības laikā. Izturīgā gumijas pazoles daļa neļauj jaunajiem vieglatlētiem paslīdēt uz mitras virsmas.

Vai zinājāt? Bērnu un pieaugušo apavu modeļi nav vienādi

Junioru vieglatlētikas apavi ir īpaši pielāgoti bērna pēdai. Tā paša izmēra bērna pēda ir proporcionāli slaidāka un aizņem mazāk vietas apavā nekā pieaugušā pēda. Dodiet savam jaunajam, augošajam vieglatlētam telpu, lai sporta nodarbību laikā viņš nejustos ierobežots. Ja pieaugušais sev izvēlas bērniem paredzētus apavus, viņa pēdu kustības ir ierobežotas, kam ir tieša ietekme uz ķermeni.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai pagarinātu šī izstrādājuma kalpošanas laiku un izvairītos no nepatīkama aromāta, glabājiet to sausā un labi vēdinātā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemēroti futbolam vai tenisam

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu inženieris Driss šos apavus testēja lauka apstākļos, pārbaudē piedaloties 12 bērniem vecumā no 8 līdz 12 gadiem un sportojot stadionā divas stundas, tostarp skrienot, lecot un metot. Visiem bērniem patika šo apavu amortizācija, komforts un dzinējspēks. Mūsu produkti pirms nonākšanas veikala plauktos tiek pārbaudīti arī uz izturību ilgākā laika posmā.

Garantija

2 Gadi