Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE Kods. 8573558 2917141

Zēnu izturīgas snovborda kombinezona bikses "Bib 500 Boy", melnas

75,00 €
38,00 €
-49%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / MELNA
  • PELĒKA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šīs ārkārtīgi siltās un ūdensnecaurlaidīgās bērnu snovborda kombinezona bikses, kas paredzētas regulārām un intensīvām aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Saderīgas ar muguras aizsargu, ko var vilkt zem šīm kombinezona biksēm.

Regulējams

Pull'n Fit sistēma: bikšu staru garumu var pielāgot par 1 vai 2 izmēriem.

Izturība

Nodilumizturīgs komponents + stiprinājumi ceļgalos un sēžamvietas zonā.

Siltums

100 g/m² vatējums. Flīsa odere sēžamv. + warmseat =54% vairāk siltuma.

Ūdensnecaurlaidīgs

10 000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles.

Kabatas

3 kabatas, tostarp 1 aizverama krūšu kabata (ideāla graudaugu batoniņiem).

Lietotāja komforts

Ceļa polsteri: Noņemami polsteri, kad kājas sniegā ir saliektas ceļos.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Šajās kombinezona biksēs sniegs vairs nepiekļūs pie muguras.Getras staru apakšā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pastiprināts siltums uz sēžamvietas ar siltinātu zonu.

No bikšu jostas daļas līdz augšstilba vidusdaļai esam pievienojuši pildījumu ar 54% lielāku siltumizolāciju nekā standarta pildījumam.Doma ir vienkārša: braucot ar snovborda dēli, lielu vai mazu, bieži vien sēžam uz sēžamvietas. Ņemot vērā laiku, kas tiek pavadīts sēžot, mēs nolēmām palielināt siltumizolāciju.Un tas arī padara patīkamāku kalnu pacēlāja izmantošanu.

Ūdensnecaurlaidīga

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam audumam, uzlabojam arī bērnu snovborda kombinezonu bikšu ūdensnecaurlaidību ar līmētām vīlēm. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šim izstrādājumam ir 100% līmētas vīles.

Kāpēc bērnu snovborda kombinezona bikses ir ūdensnecaurlaidīgas?

Ūdeni atgrūdošā funkcija liek ūdenim notecēt no auduma neuzsūcoties, pateicoties apstrādei, kas tiek uzklāta uz ārējās virsmas.Audums neuzsūc ūdeni un paliek viegls un silts.Šī apstrāde ir jāatjauno izstrādājuma kalpošanas laikā, vidēji ik pēc 2 līdz 3 mazgāšanas reizēm, izmantojot mūsu veikalos pieejamos produktus. Visas ūdensnecaurlaidīgās jakas, kuras mēs izstrādājam snovbordistiem, ir ar ūdeni atgrūdošām īpašībām.

Pull'n fit rāvējslēdzēja koncepcija

"Pull'n fit" koncepcija ļauj precīzi pielāgot slēpošanas bikšu staru garumu. Ar "Pull'n fit" atvadieties no pārāk īsām vai pārāk garām biksēm.Lai tās saīsinātu, vienkārši pavelciet rāvējslēdzējus augšup!

Ceļa polsteri

Ceļgalu polsterējumi ir no komfortabla putu materiāla. Ideja ir vienkārša, snovojot, varam uz brīdi atpūsties, esot uz ceļiem.Šis putu polsterējums ir paredzēts, lai izolētu no aukstuma un varētu komfortabli atrasties uz ceļiem..Tas ir noņemams, lai

_ izmazgātu kombinezona bikses,

_ vai zem kombinezona biksēm uzvilkt ceļgalu aizsargus, jo ar tiem bikses būtu pārāk biezas.

Aiztur sniega iekļūšanu iekšpusē.

Ar kombinezona biksēm sniegs nevar iekļūt kombinezonā caur aizmuguri.Īpaši efektīvas!

Tomēr tas var iekļūt zem potītēm.Tādēļ tur esam izstrādājuši getras. Tā kā tās galvenokārt ir snovborda kombinezona bikses, getrām ir piekļuve regulēšanas ritenim uz snovborda zābaka, tāpēc nav jānovelk getras, lai regulētu zābaka stingrību.

krūšu kabata



Esam maksimāli izmantojuši kombinezona bikšu formu, lai pievienotu krūšu kabatu ar rāvējslēdzēju, kas ir ļoti praktiska un patīk bērniem.

"Vannasistabas" rāvējslēdzējs

Zēnu kombinezona biksēm esam pievienojuši garu centrālo rāvējslēdzēju, lai tās būtu viegli uzvilkt/novilkt.Šīs bikses ir izveidotas tā, lai būtu ērti apmeklēt vannasistabu.

Saderīgas ar muguras aizsargu

Šīs snovborda kombinezona bikses ir izstrādātas tā, lai zem tām varētu vilkt muguras aizsargu.Visos testos ideāla bija šāda kombinācija:

_ 1. kārta: siltumizturīga slēpošanas vai snovborda apakškārta,

_ 2. kārta: flīsa vai cita izstrādājuma kārta,

_ muguras aizsargi,

_ kombinezona bikses,

_ jaka.

Iespēja uzrakstīt bērna vārdu uz kombinezona biksēm

Ja nepieciešams, uz kombinezona biksēm var uzrakstīt bērna vārdu.

Stiprinājumi ceļu un sēžamvietas zonā

Viss šajās snovborda kombinezona biksēs izmantotais materiāls ir izturīgs pret nodilumu un pārrāvumiem, bet sēžamvietas zonai un ceļgaliem ir vēl izturīgāks materiāls.Tās paredzētas snovošanai, kurā ir vēl vairāk kritienu nekā slēpošanā (un mums tas patīk), un šīs kombinezona bikses ir izveidotas, lai izturētu visu.

Kā zināt, ka bikses nodrošinās pienācīgu aizsardzību sliktos laikapstākļos?

Lai bērni izturētu sliktus laika apstākļus (lietu, sniegu, vēju u.c.), bikses ir izstrādāta no īpaša materiāla un salikta kopā tā, lai neļautu ūdenim iesūkties audumā un mazinātu vēja radīto vēsumu. Lai pārbaudītu ūdensnecaurlaidību, izstrādājums tika ievietots zem speciāli izveidotas dušas, kas atveido apstākļus, ar kādiem reālos dzīves apstākļos sastopas snovbordisti. Visbeidzot, mēs esam pavadījuši dažas dienas snovojot visos laikapstākļos, lai pārbaudītu izstrādājuma ūdensnecaurlaidību.

Kā mazgāt bikses?

Lai paaugstinātu kombinezona bikšu efektivitāti un izturību, mēs iesakām:

* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikas programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.* ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām;

* žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt.Nežāvēt uz radiatora.Auduma ūdensnecaurlaidību var atjaunot, izmantojot aerosolu.Izlasiet kopšanas instrukciju.

Kā kopt produktu?

Lai paaugstinātu izstrādājuma efektivitāti un izturību, mēs iesakām: Mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā atsevišķi 30 °C temp. Sintētiskiem audumiem piemērotā režīmā. Nelietot veļas mīkstinātāju.

Kombinezona bikses ir biezas, tāpēc žāvējot izgrieziet tās uz otru pusi, lai varētu rūpīgi izžāvēt arī iekšpusi.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt.Nežāvēt uz radiatora.Auduma ūdensnecaurlaidību var atjaunot, izmantojot aerosolu.

Remonts

Šo produktu ir iespējams salabot.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā.Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

Kā darbojas mana produkta garantija?

Šim izstrādājumam ir 5 gadu garantija no datuma, kas norādīts pārdošanas kvītī. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks labots vai nomainīts bez maksas. Garantija attiecas uz izstrādājuma defektiem, izņemot tos, kas radušies normāla nodiluma un nepareizas lietošanas dēļ.

Detalizētu informāciju par garantiju atradīsiet mūsu vietnē: https://www.wedze.fr/quest-ce-que-la-garantie-textile-5-ans

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Poliesteris; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Laterāls audums: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Decathlon Dreamscape snovborda izstrādājumi ir testēti reālos lietošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar ko ir iespējams saskarties snovojot un slēpojot. Mūsu konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai produkts ir izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

5 Gadi

Videoklipi