Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8787285 4750832

Bērnu šņorējami ādas futbola apavi Viralto II Turf”, melni/zibens

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola entuziastu komanda ir izstrādājusi šos ādas futbola apavus prasīgiem jauniem spēlētājiem, kas spēlē uz cietiem segumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Izstrādāts kopā ar ortopēdu. Lielāks platums, piemērojoties bērnu pēdām.

Viegli uzvilkt

Pateicoties šai mēlītei, šie apavi ir ļoti viegli uzvelkami un pielāgojami.

Izturība

Ilgāks kalpošanas laiks nekā vidēji ādas futbola apaviem.

Saķere

Zoles ar daudzām radzēm labai saķerei ar cietu segumu.

Amortizācija

EVA putas, lai absorbētu spēles ietekmi uz cietas seguma.

Griezuma komforts

Kvalitatīva ādas virsa ar oderi un īpaši veidotu iekšzoli.

Griezums

Mēlīte fiksēta pie pamatnes, lai vienmēr būtu savā vietā un nesavērptos.

Elastīgums vairākos virzienos

Ekskluzīvā Flex-H tehnoloģija nodrošina lokanību vairākos virzienos

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pareizā izvēle komforta cienītājiem: no ādas izgatavoti futbola apavi

Futbola laukuma valdnieks, kuram patīk ādas futbola apavi? Esam izveidojuši modeli tieši jums! Futbola apavu Viralto priekšdaļa ir izgatavota no teļādasMēs izmantojam kvalitatīvu ādu ar izsekojamu izcelsmi, kas atbilst attiecināmajām prasībām.Mēs sadarbojamies ar apstiprinātu piegādātāju, lai izmantotu viskvalitatīvāko ādu un nodrošinātu vislabāko kvalitāti tām apavu daļām, kas visvairāk nonāk saskarē ar bumbu.

Kvalitatīvai ādai ir nepieciešama kopšana.

Vai jums ir ieradums pēc treniņa atstāt dubļainos apavus somā un pēc tam izņemt tos tieši pirms nākamās spēles? Tas ir jāpārtrauc!

Lai apavi kalpotu labi, jums ir jāvelta tiem savs laiks. Tāpat kā citiem ādas apaviem, arī šiem ir nepieciešama minimālā kopšana.

Tāpēc mēs esam izstrādājuši kopšanas komplektu, ko varat atrast šeit: +

Kā izvēlēties pareizos “Viralto II” futbola apavus?

Futbola apavu Viralto II priekšdaļa ir izgatavota no ādas un ideāli atbilst bērnu pēdu formai, jo āda pielāgojas valkātājam.

Tāpēc mēs iesakām izvēlēties labi pieguļošu izmēru (neizvēlieties nākamo lielāko izmēru).

Āda ir dabīgi elpojoša un ļauj elpot arī bērnu pēdām, novēršot nepatīkama aromāta veidošanos.

Kas ir "Flex-H" tehnoloģija?

Lai nodrošinātu optimālu elastīgumu straujiem pagriezieniem, atspērieniem, ātrai skriešanai un piespēlēm starp līnijām, mēs izmantojam abas tālāk norādītās tehnoloģijas. Tehnoloģija “Flex-H”, kas izmantota ārzoles priekšpusē, ļauj zolei saliekties horizontāla “H”" formā.

Drošība pirmajā vietā!Futbola apavi, kas rūpējas par jūsu pēdām: vai tādi vispār pastāv?

Mēs izstrādājām šos futbola apavus kopā ar ortopēdu, kas specializējas sportā un profesionālajā futbolā.Kopā mēs izstrādājām un pārbaudījām dažādās tehnoloģijas un koncepcijas, kas izmantotas šajos futbola apavos. Piemēram, izveidojot ārzoli, radžu skaits, to noapaļotā forma un to novietojums uz apaviem tika īpaši pētīts un projektēts, lai nodrošinātu ideālu saķeres un komforta apvienojumu.

Precizitātei ir nozīme, izmantojot optimālo saskares zonu

Kurš var godīgi teikt, ka nav palaidis garām piespēli? Protams, tā nav tikai apavu vaina, bet mēs tik un tā esam izlēmuši palīdzēt jaunajiem futbolistiem.

Ieviešot optimālo saskares zonu, mēs pārvietojām auklas par 10° virzienā uz apavu ārpusi, lai palielinātu saskares virsmu starp bumbu un pēdu. Tas nodrošina bērniem daudz labāku virsmu kontrolēšanai, piespēlēm un bumbas raidīšanai uz vārtiem.

Tā kā jums vairs nav attaisnojumu izvairīties no savu prasmju demonstrēšanas!

Vai vēlaties uzzināt, kā ir valkāt futbola apavus Viralto II?Aplūkosim tos tuvāk.

Šie futbola apavi ir radīti ar vienu mērķi: radīt ērtus futbola apavus! Teļāda apavu priekšdaļā, putu materiāls un zamšādas imitācijas oderējums papēža daļā, īpaši veidota iekšzole ar pretberzes pārklājumu augšpusē un no teļādas izgatavota mēlīte, kuras pamatnes daļa ir piestiprināta un nevērpjas, nodrošina apavu labu piegulšanu pēdai spēles laikā.

Lieta, paredzēta mākslīgajam zālienam, sintētiska, ieskrūvējama: Futbola apavu zoļu veidu pārskats

Apavi “Viralto” ir pieejami ar četru veidu zolēm: Katra zole atbilst laukuma veidam: - TF (dabīgs vai stabilizēts segums): gumijas zole laukumiem ar cietu sintētisko vai plākšņu segumu. - FG (cieta zeme): slavenās “lietās” TPU radzes garai dabīgajai vai sintētiskajai zālei- MG/AG: (mākslīgs): speciāli sintētiskajiem laukumiem izstrādāta zole.- SG (mīksta zeme): mīkstiem vai dubļainiem laukumiem; hibrīda zole ar sešām ieskrūvējamām radzēm.

Personalizēšana

Katrs spēlētājs ir unikāls, tādēļ piedāvājam apavus personalizēt vietējā Decathlon veikala darbnīcā (vārds, uzvārds, numurs utt.).

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 60.0% Etilēna vinilacetāts, 40.0% Butadiēna gumija; Bez virsmas: 60.0% Poliuretāns, 40.0% Liellopu ādas pilngraudaina āda; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes izņemiet futbola apavus no to somas. Notīriet tos un uzglabājiet sausā un vēdinātā vietā. Dezodorantu maisiņi var palīdzēt apaviem ilgāk kalpot.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgāt veļas mazgājamā mašīnā, neskalot zem ūdens strūklas vai dušā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola apavus ir izstrādājuši, testējuši un apstiprinājuši mūsu jaunie futbola vēstneši un partneru klubi, kā arī 200 bērni vecumposmā no 4 līdz 14 gadiem, kuri apmeklē Kipsta akadēmiju un palīdz izstrādāt mūsu produktus visa gada garumā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu "Viralto I" futbola apavus ir izstrādājis un apstiprinājis mūsu partneris ortopēds, kas specializējas sportā un futbolā.