Filtri 0
Filtri 0
OXELO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs vienrindas skrituļslidas ir lieliski piemērotas bērniem, kuri vēlas sākt trenēties, pakāpeniski uzņemot ātrumu. Gultnis, kas piemērots ilgākiem braucieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Regulējams

Regulējiet skrituļslidas līdz pat 3 izmēriem, lai tās augtu kopā ar bērna pēdu.

Griezuma komforts

Izņemamie apavi un zole ir izgatavoti no putām, lai tie būtu ērtāki.

Griezums

Sprādžu sistēma un plastmasas apvalks nodrošina atbalstu potītei.

Slīdēšanas kvalitāte

Iesācējiem paredzētajās slidās ir izmantoti ABEC 1 gultņi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādi drošības pasākumi jāīsteno?

Iesakām izmantot visu: ķiveri, elkoņu polsterus, ceļgalu polsterus un plaukstu locītavu aizsargus. Nekad nevar zināt, uz kuras ķermeņa daļas piezemēsities.

Izmēra regulēšana

Vai redzat mēlīti zābaka priekšpusē? Vienkārši pārvietojiet līplenti līdz nepieciešamajam skaitlim. 1 atbilst mazākajam izmēram, 2 atbilst vidējam izmēram un 3 atbilst lielākajam izmēram. Pēdas priekšpusē tiek atbrīvota vieta, un jūs iegūstat vēl 2 izmērus. Gudri, vai ne?

Papildu stabilitātes komplekts (preces kods 8282768)

Aparatūras komplektu (dēvēts arī par “stabilitātes komplektu”) var uzstādīt uz jebkura izmēra vienrindas skrituļslidām PLAY3 un PLAY5. Šo “stabilitātes komplektu” var izmantot, lai bērni uzsāktu braukšanu “trīsriteņa” režīmā: Tas ir ideāls veids, kā uzlabot stabilitāti pirmajos braucienos un palīdzēt bērniem gūt pārliecību par savām spējām.

Apmācību ieteikums no Play 5 skrituļslidu produktu vadītājas Lailas.

Kad mazuļi apgūst skrituļslidošanu, vecāki mēdz turēt viņus aiz abām rokām. Tas ir automātisks, tomēr nevēlams reflekss. Kā varat palīdzēt bērnam? Piedāvājiet bērniem turēties pie stieņa ar vienu roku un uzmanīgi spert pirmos soļus. Viss izdosies.

Kam dot priekšroku, riteņiem un bremzēm no gumijas vai plastmasas?

Gumija nodrošina labu saķeri atšķirībā no plastmasas, kas buksē, bet nebremzē. Tādējādi bērns pēc braukšanas uzsākšanas nepaslīdēs, kā arī varēs efektīvi nobremzēt. Turklāt gumija nodilst lēnāk nekā plastmasa.

Oxelo komandas gādā par bērnu drošību neatkarīgi no prasmju līmeņa. Tādēļ esam aprīkojuši visas skrituļslidas ar riteņiem un bremzēm no gumijas, nevis polivinilhlorīda.

Vai vēlaties veikt skrituļslidu remontu vai apkopi?

Mūsu tīmekļa vietnē un vietējā Decathlon darbnīcā varat iegādāties dažāda izmēra riteņus (tostarp tumsā spīdošus riteņus), bremzes un saderīgas skrūves. Visas daļas ir viegli samontēt.

Neaizmirstiet aplūkot ieteikumus un apmācības mūsu Oxelo lapā pakalpojumā YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Kā paildzināt riteņu darbmūžu?

Riteņi nodils ātrāk uz atsevišķām skrituļslidu daļām. Tādēļ regulāri mainiet riteņu pozīciju.

Tiklīdz ritenis ir nodilis līdz pirmajam no septiņiem redzamajiem gredzeniem riteņa iekšpusē, tas ir jāmaina.

Kā notiek mūsu produktu testēšana?

Visas mūsu skrituļslidas ir testētas laboratorijā. Šajos testos tiek pārbaudīta atbilstība Eiropas standartu prasībām attiecībā uz skrituļslidām, kā arī to noturība pret nodilumu.

Papildus laboratorijas testiem veicam arī praktiskos testus — daži tiek mērīti, bet citi novērtēti subjektīvi, vadoties pēc testa dalībnieku viedokļiem, lai ar produktu izmēģinātu visu, ko tas spēj.Rezultāts ir testēts produkts, kura efektivitāte ir pierādīta.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt vienrindas skrituļslidas sausā, vēsā vietā. Pēc lietošanas nežāvējiet atklātas liesmas tuvumā vai tiešā saskarē ar siltuma avotu.

Lietošanas ierobežojumi

Atb. EN 13843 B stand. pras. (maks. 60 kg). Neder skeitparkam.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (riteņus/gultņus un bremzes).