Filtri 0
Filtri 0
OXELO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • ROZĀ
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai meklējat rollerskrituļslidas, lai apgūtu māksliniecisko skrituļslidošanu un dažas deju kustības? Šīs skrituļslidas ir tieši tas, kas vajadzīgs.

PRIEKŠROCĪBAS

Slīdēšanas kvalitāte

ABEC 3 gultņi.54 x 32 mm, 85A riteņi.

Saķere

Gumijas riteņi un bremzes slidošanai bez buksēš., kā arī efektīvai bremzēšanai.

Lietotāja komforts

Zābaka putu polsterējums nodrošina ērtas sajūtas slidošanas laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir mākslinieciskā rollerskrituļslidošana?

Mākslinieciskā skrituļslidošana jeb daiļslidošana ar rollerskrituļslidām lielākoties notiek klubos, iekštelpās. Tas var būt individuāls, pāru vai grupu sports, lielisks tehnisko prasmju un grācijas, kā arī izpildījuma apvienojums. Slidošana līdzās un ātruma izjuta ir patiesi aizraujoša. Notiek reģionālas, valsts un starptautiskās sacensības, kas prasa izturību un neskaitāmas treniņu stundas.

Kāda ir atšķirība starp dejošanu ar rollerskrituļslidām un māksliniecisko rollerskrituļslidošanu?

Lai gan mākslinieciskajā slidošanā ir ietverti arī kādi deju elementi, dejošana ar rollerskrituļslidām nav gluži tas pats. Disko vai fanka grūvs ar hiphopa elementiem, slīdot pa deju grīdu un rādot savas labākās kustības — vai tas jums šķiet vilinoši? Dejošana ar rollerskrituļslidām, kas nāk afroamerikāņu kultūras, pēdējo gadu laikā ir piedzīvojusi tādu kā atdzimšanu.

Dejošanas ar rollerskrituļslidām atdzimšana

Sociālie tīkli ir pārpildīti ar fotogrāfijām, kurās redzami slidotāji, kas tikko sākuši slidot vai rāda savas labākās kustības.Izmēģiniet arī jūs šo jautro un aizraujošo sportu.

Vai šīs rollerskrituļslidas der jebkādai slidošanai?

Šīs rollerskrituļslidas ir izstrādājusi Oxelo konstruktoru komanda, lai atbilstu ikviena dejotāja un slidotāja prasībām. Augstais stulms, zemais papēdis un bremzes, kas atrodas zemāk nekā fitnesa slidām, viss ir pielāgots jūsu mākslinieciskajām un deju kustībām (gājieni uz priekšu un atpakaļ utt.).

Kādas slidas izvēlēties dejošanai?

Ja vēlaties skrituļslidas, kas paredzētas braukšanai pa pilsētu, pa veloceliņiem, mēs, piemēram, iesakām fitnesa rollerskrituļslidas. Lai brauktu pa pilsētu vai nokļūtu uz deju pasākumu, jūs varat izmantot arī mākslinieciskajām dejām domātās rollerskrituļslidas.

Kāpēc dažās fotogrāfijās ir redzamas skrituļslidas bez bremzēm?

Lai izpildītu atsevišķas deju kustības ar rollerskrituļslidām, jūs varat noņemt bremžu kluci (vai aizbāzni) tā, kā to ir izdarījusi Ella mākslinieciskās slidošanas fotogrāfijās un videoklipos. Tas ļauj izpildīt plašākas, kā arī ļoti specifiskas kustības, jo bremze nepieskaras grīdai. Uzsākot un apgūstot slidošanu, nevajag noņemt bremžu kluci.

Vai dejošanas un mākslinieciskās rollerskrituļslidošanas laikā ir jāvalkā aizsargaprīkojums? Ja ir, tad kāds?

Visos slidošanas sporta veidos kritieni ir daļa no mācību procesa (pat pieredzējušiem slidotājiem). Lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību, mēs iesakām lietot ceļu aizsargus, plaukstu locītavu aizsargus un ķiveri, kā pašu nepieciešamāko. Elkoņu aizsargi, tāpat kā polsterēti šorti arī var būt noderīgi, it īpaši tad, ja vēl neesat ieguvis stabilitāti. Pat ja tas neizskatās īpaši stilīgi, locītavas būs jums pateicīgas.

Kā šīs mākslinieciskās dejas rollerskrituļslidas tiek konstruētas?

Zābaks: sintētisks poliuretāns (PU).

Bremzes: liets PU (neatstāj pēdas uz grīdas seguma).

Rāmis/platforma: pret triecieniem noturīgs polipropilēns (PP).

Riteņi: liets PU.

Šīs skrituļslidas atbilst standarta EN 13899 prasībām. Uz ko attiecas standarts?

Eiropas standartā EN 13899 ir definētas prasības attiecībā uz riteņu sporta aprīkojumu un skrituļslidām.

Šajā standartā ir norādītas drošības prasības, kā arī testēšanas metožu, marķējuma un norādītās informācijas specifikācijas, kuru mērķis ir samazināt traumu rašanās risku.Pašreizējais standarts attiecas uz skrituļslidām, kas paredzētas lietotājiem, kuru svars pārsniedz 20 kg, bet nepārsniedz 100 kg.

Kā nomainīt nodilušas daļas?

Rezerves daļas (54 mm/85A riteņi, ABEC 5 vai ABEC 7 gultņi) ir pieejamas veikalā un tiešsaistē.

Mēs iesakām regulāri apmainīt riteņus vietām (iekšpuses riteņus uzlikt ārpusē), lai nodilums būtu vienmērīgs. Tas pats attiecas uz bremzēm: ja pārslēgsities starp kreisās un labās puses bremzēm, tās nodils vienmērīgāk, un to darbmūžs paildzināsies.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt slidas siltā, sausā vietā. Pēc lietošanas nežāvējiet atklātas liesmas tuvumā vai tiešā saskarē ar siltuma avotu.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi