Filtri 0
Filtri 0
OXELO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis viegli lietojamais bērnu skrejritenis ar 3 riteņiem lieliski derēs bērniem, (80 cm līdz 1,15 m) kuri vēlas uzsākt un izbaudīt braukšanu ar skrejriteni.

Pateicoties unikālajai stūrēšanas sistēmai, B1 ir pirmais skrejritenis, kas ļauj vienkārši mācīties un veicina psihomotoro iemaņu attīstību bērniem no 2 gadu vecuma.

Rāmis: 90.0% Poliamīds, 10.0% Tērauds; ILS riteņi: 55.0% Polipropilēns, 45.0% Stirola etilēna butadiēna stirola; Stienis: 100.0% Alumīnijs

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Apvalks tiek pārdots atsevišķi, lai personalizētu skrejriteni

Elastīgums

3 dažādas stūres stieņa pozīcijas bērniem 2‒4 gadu vecumā (augums 80‒115 cm).

Palīdz attīstīt motoriku

Tā patentētā sistēma palīdzēs mācīties un attīstīt psihomotorās iemaņas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties skrejriteni B1?

Divi priekšējie riteņi un unikāla, patentēta stūrēšanas sistēma. Šī kombinācija ir izstrādāta sadarbībā ar fizioterapeitu un ļauj pamatnei sasvērties līdz precīzam leņķim, kas ir drošs bērniem (viņi nezaudēs līdzsvaru, stumjot vai pagriežot skrejriteni).

Izliektais stūres stienis ir izstrādāts, lai palīdzētu bērnam ieņemt ērtāku pozīciju.

Vienkārši lietojamais un intuitīvais B1 modelis ļauj bērniem apgūt stūrēšanu, veicina psihomotoro prasmju attīstību un palīdz mācīties.

Kā skrejritenis B1 ietekmē bērna psihomotoro prasmju attīstību?

Lai attīstītu psihomotorās prasmes, bērnam ir jāattīsta līdzsvars, roku, kāju un acu koordinācija, kā arī jāizjūt ķermeņa atrašanās telpā.

Skrejritenis B1 ar trim riteņiem ir īpaši izstrādāts sadarbībā ar fizioterapeitu, lai palīdzētu bērniem jau no 2 gadu vecuma apgūt šīs prasmes ar prieku!

Kā darbojas skrejritenis B1?

Pateicoties unikālajai, patentētajai stūrēšanas sistēmai, modeļa B1 pamatne sasveras līdz precīzam leņķim, lai bērnam nodrošinātu ideālu līdzsvaru katrā pagriezienā. Sistēma neļauj bērnam zaudēt līdzsvaru, kad skrejritenis tiek stumts vai pagriezts. Intuitīvā konstrukcija palīdz bērniem attīstīt motorikas pamatprasmes.

Kādi drošības pasākumi jāīsteno, braucot ar skrejriteni B1?

Braucot ar skrejriteni, ir ieteicams izmantot aizsargaprīkojumu. Tas attiecas uz bērniem jebkurā vecumā! Atcerieties lietot ķiveri! Atkarībā no bērna prasmju līmeņa var būt nepieciešami arī ceļgalu aizsargi un elkoņu aizsargi.

Vai bērniem ir viegli braukt ar skrejriteni B1?

PU gumijas riteņi un ABEC 1 gultņi nodrošina slīdēšanas kvalitāti, kas ir piemērota bērnu prasmēm divu līdz četru gadu vecumā: laba, bet ierobežota. Kādēļ? Mērķis ir nenobiedēt bērnu, izvairoties no pārāk liela ātruma.

Cik sver skrejritenis B1?

1,8 kg: bērni var to izmantot, un pieaugušajiem ir viegli to panest!

Kā nomainīt skrejriteņa B1 pārsegu?

Bērnu skrejriteņa B1 montāža ir vienkārša, izmantojot 5 skrūves, lai ātri piestiprinātu krāsaino apvalku pie rāmja. Šo apvalku (nopērkams atsevišķi un nepieciešams skrejriteņa izmantošanai) var nomainīt neierobežotu skaitu reižu — tas ir ideāli piemērots, lai laiku pa laikam atsvaidzinātu skrejriteni!

Kādi ir bērnu skrejriteņa B1 izmēri?

Bērnu skrejritenis B1 ir izstrādāts tā, lai palīdzētu bērniem justies pilnībā brīvi:

Pamatnes garums: 30 cm.

Pamatnes platums: 10,5 cm.

Pamatnes augstums: 5 cm.

Priekšējā riteņa diametrs: 125 mm.

Aizmugurējā riteņa diametrs: 100 mm.

Stūres stieņa augstums (zemākā pozīcija): 45 cm (mērot no pamatnes).

Stūres stieņa augstums (augstākā pozīcija): 59 cm (mērot no pamatnes).

Kopējais garums: 56 cm.

Garenbāze: 26 cm.

Kā droši izmantot skrejriteni B1?

Ir ieteicams pārbaudīt skrejriteņa stāvokli pirms un pēc braucieniem. Neaizmirstiet pārbaudīt, vai skrejritenis neveic nepareizas kustības, vai tam nav plaisu un asu malu. Riteņi un gultņi ir nodilstošas daļas. Neaizmirstiet tos pārbaudīt un nepieciešamības gadījumā nomainīt. Lai atjaunotu skrejriteni un paildzinātu tā darbmūžu, apmeklējiet vietējo Decathlon remontdarbnīcu un pasūtiet nepieciešamās rezerves daļas.

Vai skrejriteņa B1 pārnēsāšanai nepieciešamas īpašas prasmes?

Stūres stieni var noņemt 1 sekundes laikā un nofiksēt zem pamatnes, izmantojot gumijas siksnu. Tādējādi skrejritenis B1 aizņem mazāk vietas transportējot vai glabājot mājās vai automašīnā.

Kā notiek mūsu produktu testēšana?

Visi skrejriteņi ir testēti laboratorijā. Testos pārbauda skrejriteņa atbilstību Eiropas standartiem un tā nolietošanos. Piemēram, vienā testā iekļauts mehānisms, kas 10 000 reizes saloka skrejriteni, lai pārbaudītu tā locīšanas sistēmu. Papildus laboratorijas testiem veicam arī praktiskos testus — daži tiek mērīti, bet citi novērtēti subjektīvi, vadoties pēc testa dalībnieku viedokļiem, lai ar produktu izmēģinātu visu, ko tas spēj.Rezultāts ir testēts produkts, kura efektivitāte ir pierādīta.

Kāda ir skrejriteņa B100 maksimālā slodze?

20 kg.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, tumšā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots pieaugušajiem vai triku veikšanai. Maksimālais lietotāja svars: 20 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis skrejritenis atbilst Eiropas skrejriteņu standarta EN 71 prasībām.

Apstiprinājis:

Izstrādājot B1 modeli, mēs veicām vairākus testus sadarbībā ar fizioterapeitu.

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (riteņus, gultņus un citas daļas)