Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu speciālistu komanda, kuru veido jauno pārgājienu mīļotāju vecāki, izstrādāja bikses “MH550 Softshell” pārgājieniem jebkādā laikā aktivitātēm brīvā dabā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Plata, elastīga jostasvieta pielāgojas vairumam auguma formu

Ūdeni atgrūdošs

Jūsu bērni nesamirks arī īsā lietusgāzē.

Viegls

Izmēra, kas atbilst 10–11 gadus vecam bērnam, svars ir 460 g.

Pretestība pret berzi

Materiāls novērš aizķeršanos vai noberšanos uz dabas elementiem.

Aizsardzība pret vēju

Materiāls nodrošina aizsardzību pret vēju.

Kabatas

3 kabatas ar rāvējslēdzējiem (2 kabatas + 1 aizmugurēja bikšu kabata)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodilšanas un skrāpējumu pretestības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām, vai mūsu flīsa audums nepūkojas, veicot pārbaudes laboratorijās. Krāsu saglabāšanas pārbaude: krāsu izturību tiek pārbaudīta, lai noteiktu, vai krāsa neizplūst, ja nonāk kontaktā ar siekalām. Novecošanas pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt sākotnējās auduma īpašības, tai skaitā uzbūvi, biezumu vai izskatu.

Ūdens atgrūšanas īpašības

Auduma hidrofobās, ūdeni atgrūdošās apstrādes nodrošināta kvalitāte. Šī apstrāde novērš ūdens pielipšanu pie auduma virsmas, tādējādi samazinot ūdens uzsūkšanās iespējas. Kustību laikā ūdens vienkārši notek no auduma. Tas nozīmē – ūdeni atgrūdošs. Pateicoties šīm ūdens atgrūšanas īpašībām, ūdens neiesūcas ārējā materiālā. Bikses joprojām ir vieglas un ātrāk izžūst.

Vēja necaurlaidība

Vēja necaurlaidība ir ļoti svarīga īpašība, jo vējš ievērojami atdzesē ķermeni neatkarīgi no tā, vai kustaties vai atpūšaties.Saskaņā ar “Windchill” modeli, pēc kura mēra temperatūru, kāda ir jūtama vēja un aukstuma ietekmē: Ja gaisa temperatūra ir 5°C un vēja ātrums ir 30 km/h, temperatūra pēc sajūtām būs 0 °C.un ja gaisa temperatūra ir 0°C un vēja ātrums ir 30 km/h, izjūtu temperatūra ir -6°C. Izmantotie materiāli palīdz pārvarēt vēja izraisīto atdzišanu.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu bikšu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītus tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgus uzlabojumus var veikt tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālos apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.