Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri ir izstrādājuši šos apavus, lai bērni varētu staigāt pa takām jebkuros laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

4. izmēra viens zābaks sver tikai 366 gramus.

Pretestība pret berzi

Materiāli un montāžas procesi nodrošina apavu ilgmūžību.

Saķere

Gumijas zole ir lielisks kompromiss sausā vai dubļainā reljefā.

Amortizācija

Pilna garuma polsterējums no poliuretāna nodrošina izcilu komfortu

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna ir pārbaudīta praksē un laboratorijā.

Griezums

Vidēji stingrā augšdaļa un bloķēšanas āķis nodrošina labu potītes atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pazoles saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikātu, apaviem tika veikti laboratorijas testi, kuros novērtēja saķeri ar dažādām virsmām (gluda, nelīdzena, sausa, mitra).

Lai pārbaudītu šo testu rezultātus, mēs novērtējām arī zoles reālos apstākļos kalnos, sadarbojoties ar jauno testētāju grupu.

Ūdensnecaurlaidības pārbaude

Šie apavi ir testēti gan laboratorijā, gan reālos apstākļos, kas garantē, ka tie ir optimāli ūdensnecaurlaidīgi un elpojoši apavi. Vispirms apavs tiek iegremdēts ūdenī un pakļauts iekšējam gaisa spiedienam, lai pārbaudītu, vai uz tā virsmas neveidojas burbuļi. Pēc tam apavus uzvelk uz mehāniskas rokas, kas imitē iešanu, un iemērc ūdenī, lai pārbaudītu, vai iekšpuse saglabāsies ideāli sausa.

Šis modelis tika pārbaudīts 8 km garam pārgājienam līdzīgā vidē iepriekš norādītajos apstākļos.

Ūdensnecaurlaidības atjaunošana

Apavu ūdensnecaurlaidība bieži vien samazina ūdens iekļūšana apavos no augšas. Lai kājas būtu ilgāk sausas, ir vēlams izmantot ūdensnecaurlaidīgas getras vai mini getras, kas neļauj caur augšpusi iekļūt ūdenim, kā arī oļiem, smiltīm utt. Vairākas reizes gadā vēlams izmantot ūdensizturīgu aerosolu. Tas atjauno sākotnējās ūdens atgrūdošās īpašības un novērš traipu veidošanos.

Kādu izmēru izvēlēties?

Pārgājieniem nevilcinieties iegādāties par vienu izmēru lielākus apavus, nekā jūsu bērnam ir ierasts. Tas nodrošinās optimālu komfortu ceļā lejup pa kalnu un novērsīs pirkstgalu spiešanos pret apavu.Padoms: nogrieziet īsus nagus un pirms nokāpšanas pārbaudiet, vai līplente un/vai auklas ir pareizi sasietas, lai novērstu pēdas slīdēšanu apavā uz priekšu.

Padomi iegādei

Ļaujiet, lai bērni piemēra abus apavus, stāvot kājās un uzvelkot pārgājienu zeķes. Pārbaudiet divus komforta punktus: papēža pamatni un pēdas priekšējo daļu, ejot uz leju. Ja apavi ir piemēroti, tie nekur nespiež.

Lai apavus pakāpeniski ievalkātu, dodieties ar tiem vispirms īsos pārgājienos.Internetā ir pieejams pēdas izmēra noteicējs, ko varat izdrukāt, lai pārbaudītu pēdas garumu: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Izņemama starpzole

Izņemama starpzole ātrākajai žūšanai. Tās var arī nomainīt ar ortopēdiskām starpzolēm.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un labi vēdinātā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.