Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8546020 2686768

Bērnu ūdensnecaurl. soļošanas apavi “MH120 Mid”, 36.-38. izmērs, tirkīza

29,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu inventāra dizaineri izstrādāja šos bērnu zābakus “MH120 Mid” nepilnas dienas pārgājieniem slapjā un sausā laikā pa vieglām takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Katrs apavs sver 292 g (37. izm.).

Izturība

Elastīgas zonas un pastiprinātas līmējuma vietas.

Saķere

Zoles koeficients ir 0,66, kas garantē drošību uz jebkādas virsmas.

Amortizācija

Ekskluzīva papēža amortizācijas sistēma. Garantēts komforts un izturība.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurl. membrāna testēta, 4 km staigājot pa ūdeni līdz stulma vidusdaļai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles saķere

Pazoles konstrukcija ir mūsu laboratorijā veiktās ilgstošās izpētes rezultāts, kas ir apvienots ar īpašu gumijas sastāvu, lai optimizētu saķeri un vilkšanas spēju. Tā kā vajadzības ir dažādas, mēs sistemātiski meklējam labāko kompromisu staigāšanai gan pa mīkstu, gan arī sausu segumu.

3 ūdensnecaurlaidības līmeņi

Ūdensnecaurlaidības pārbaudes laikā mēs testējam 3 ūdensnecaurlaidības līmeņus, t.i., 2000 Flex (aptuveni 2 stundu soļošana), 4000 Flex (aptuveni 4 stundu soļošana) un 8000 Flex (aptuveni 8 stundu soļošana). Bērnu zābaku “MH120 Mid” ūdensizturība ir 4000 Flex.

Ūdensnecaurlaidības paildzināšana

Apavu ūdensnecaurlaidību bieži vien samazina ūdens iekļūšana apavā no augšas. Tāpēc, lai pēdas ilgāk paliktu sausas, ieteicams izmantot ūdensnecaurlaidīgas getras vai minigetras, kas aizsargā apavu augšējo daļu, neļaujot tajos iekļūt ūdenim, akmeņiem, smiltīm utt. Ieteicams vairākas reizes gadā lietot ūdensnecaurlaidību atjaunojošu aerosolu. Tas palīdzēs apaviem atgūt sākotnējās ūdens atgrūšanas īpašības un neļaus uz virsmas veidoties traipiem.

Iepirkšanās padomi

Ļaujiet bērnam izmēģināt abus apavus, stāvot kājās un kopā ar pārgājieniem paredzētām zeķēm. Pārbaudiet divus komforta punktus: papēža pamatni un pēdas priekšējo daļu, ejot lejup. Pielaikojot apavus, nevienā vietā nedrīkst būt jūtams spiediens. Pakāpeniski ievalkājiet apavus dažu pārgājienu laikā, lai tie pielāgotos pēdām.

Internetā ir pieejams pedometrs, ko varat izdrukāt, lai pārbaudītu bērna pēdas garumu.

Kādu izmēru izvēlēties?

Pārgājieniem iegādājieties par vienu izmēru lielākus apavus nekā jūsu parastais izmērs, lai garantētu maksimālu komfortu, ejot lejup, un neļautu kāju pirkstiem berzēties pret apava priekšējo daļu. Ieteikums: gādājiet, lai kāju nagi būtu īsi, un pirms kāpšanas lejup vienmēr pārbaudiet, vai saites ir pietiekami ciešas, lai pēdas apavos neslīdētu uz priekšu.

Pārbaude reālos apstākļos

Visi mūsu apavi iziet komforta un lietošanas testus, ko tipiskai lietošanai identiskos apstākļos veic lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķauditoriju. Reālos apstākļos veikto pārbaužu misijās piedalās produktu izstrādes vadītājs un lietotāji, kas nav saistīti ar zīmolu “Quechua”, lai testētu, uzlabotu un apstiprinātu mūsu produktus.

Laboratorijas testi

Tika veikti arī laboratorijas testi, lai pārbaudītu šādus elementus: actiņu un auduma stiprinājums, konstrukcija, toksikoloģija, pretestība pret UV stariem, pazoles un virsas komponentu nodilums, paātrināta nolietošanās.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola butadiēna stirols; Bez virsmas: 60.7% Poliuretāns, 39.3% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, labi vēdinātā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izstrādes komandas birojs atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālos apstākļos, ar kādiem saskarsies jūsu bērns.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi