Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ORANŽA
  • ZILA / BRŪNA / ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Apskatiet šo jaku, kas paredzēta ļoti lielam aukstumam.Izstrādāta, lai tā būtu piemērota visiem jūsu bērna pārgājieniem neatkarīgi no sniega un vēja apstākļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Ar cimdiem ērti lietojami rāvējslēdzēji un spiedpogas.

Pielāgošana

Uz etiķetes apkakles iekšpusē var uzrakstīt bērna vārdu.

Siltums

Komforta temperatūra -23°C Dubulta biezuma vates pildījums krūšu daļā (2x200 g/m²)

Aizsardzība pret vēju

Ārējais pārklājums nodrošina, ka jaka ir vēju necaurlaidīga.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga jaka 5000 mm H²O (Šmerbera punkti), līmētas pamatšuves.

Kabatas

Ārpuse: 2 kabatas ar atloku Iekšējā apdare: Kabata ar rāvējslēdzēju + 2 sietveida kabatas

Ierobežo sniega iekļūšanu

Pretsniegputeņa kapuce ar noņemamu kažokādu, piedurknes, divkāršs rāvējslēdzējs

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šī jaka uzturēs mana bērna ķermeņa siltumu?

Šo jaku izstrādājām skarbajiem ziemas apstākļiem: aukstums, sniegs, sniegputenis.Siltumu nodrošina biezais vates pildījums (dubulta kārta ķermeņa daļā), kas ir no sintētiska izolējoša materiāla, kura šķiedrās tiek aizturēts gaiss. Mēs zem galvenā rāvējslēdzēja iestrādājām platu stepētu iekšējo atloku, lai novērstu aukstā gaisa iekļūšanu.Saskaņā ar mūsu laboratorijas testu -23°C temperatūrā, 70% bērnu izjūt siltuma komfortu.Tomēr katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi.

Kā šī jaka aizsargā manu bērnu pret āra apstākļiem?

Šīs jakas ārējam slānim ir izmantots ūdensnecaurlaidīgs materiāls, kas novērš ūdens un vēja iekļūšanu. Lai ziemā saglabātu siltumu, ir svarīgi saglabāt siltu galvu, rokas un kājas. Pretsniegputeņa kapuce ar noņemamu sintētisko kažokādu, plaukstas locītavas aproces un stāva apkakle novērš aukstuma iekļūšanu.

Jakas ūdensnecaurlaidības īpašības

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības nosaka ne tikai tās materiāli: vērtēšanas kritērijs ir arī dažādu elementu montāžas tehnika.Neatkarīgi no tā, vai tā ir termiski sastiprināta vai iešūta, jūsu jakas kopējās ūdensnecaurlaidīgās īpašības tiek novērtētas, izmantojot Decathlon izstrādāto dušas testu, kas imitē lietu vai dažāda stipruma pakāpes lietu.Šī ūdensnecaurlaidīgā jaka pasargās jūs no lietus, kas atbilst 12 cm lietus 2 stundas laikā.

Jakas materiālu ūdensnecaurlaidība

Auduma ūdensnecaurlaidību ar pārklājumu vai membrānu mēra Šmerbera vienībās vai H²O mm (ūdens staba spiediens). Jo lielāks skaitlis, jo ūdensnecaurlaidīgāks audums.

Šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgs materiāls (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 15 000 mm H²O (Šmerbera vienības).

Ko nozīmē "100% līmētas šuves"?

Šī jaka ir pilnībā ūdensnecaurlaidīga, pateicoties tās līmētajām pamatšuvēm. Apģērba šuves ir izgatavotas ūdensnecaurlaidīgas, pievienojot apģērba iekšpusē ūdensnecaurlaidīgas līplentes, kas novērš ūdens iekļūšanu šajās jutīgajās zonās.

Mēs pārbaudījām tās ūdensnecaurlaidību, veicot īpaši izstrādātu ūdens testu, kas atdarina 2 stundas ilgu lietusgāzi. Lai pārliecinātos, ka tā veic visas solītās funkcijas konkrētajos apstākļos, mēs lūdzām to pārbaudīt bērniem pārgājienā.

Praktiska jaka ar pārdomātām detaļām

Praktiskas un pārdomātas detaļas: 2 ārējās kabatas ar atloku, 1 aiztaisāma iekšējā kabata, piemēram, tālruņa glabāšanai, 2 sietveida iekšējās kabatas cimdu glabāšanai utt. Galvenajam rāvējslēdzējam ir vilcējs, bet spiedpogām ir īkšķa cilpa: bērni varēs atvērt un aizvērt jaku, nenovelkot cimdus, un tas attiecas arī uz jums.

Bērni ātri nosmērē savas lietas:vai šo jaku var mazgāt regulāri, to nesabojājot?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam materiālu testus: pārbaudot pretestību pret berzi, krāsu noturību, kā arī noturību pret atkārtotu mazgāšanu. Kapuces mākslīgo kažokādu nav ieteicam mazgāt. To var atvienot un noņemt pirms jakas mazgāšanas veļasmašīnā.

Nepieciešamības gadījumā kažokādu ieteicams mazgāt ar rokām un žāvēt zem klajas debess.

Kā pareizi izvēlēties pareizo bērnu apģērbu pārgājienam pa sniegu?

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 slāņu principu:

1. slānis: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. slānis: otrais slānis (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. slānis: šis slānis aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Kā saglabāt jakas tehniskās īpašības?

Tīrīšanas līdzekļi izsmidzināms ūdens atgrūšanas īpašību atjaunošanas līdzeklis vai šķidrums veļas mazgājamā mašīnā. Lai atjaunotu auduma ūdens atgrūšanas īpašības un uzlabotu apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā, mēs katras mazgāšanas reizē iesakām izmantot vismaz iepriekš minētos produktus.

Kā pareizi rūpēties par šo produktu

Rūpējoties par šo apģērbu, tā mazgāšanai ir ieteicams aizvērt rāvējslēdzējus. Mazgājiet veļas mašīnā parastajā režīmā 30 °C temperatūrā. Nebalināt. Var žāvēt veļas žāvētājā vidējā karstumā. Negludināt. Neveikt ķīmisko tīrīšanu. Pirms uzglabāšanas sausā vietā, sargājot no gaismas, vienmēr rūpīgi izžāvējiet apģērbu. Izvairieties no ķīmisko vielu izmantošanas, piem., balinātāja, jo tas var ietekmēt apģērba krāsu un siltumizolāciju.

Papildinformācija par ilgtspējīgu attīstību

Šajā produktā esam iestrādājuši 67 % pārstrādāta poliestera.Ko tas nozīmē? Šis produkts ir ne tikai tehnisks, bet arī izstrādāts tā, lai tiktu ņemta vērā tā ietekme uz vidi.Īsumā: poliestera dzija ir izgatavota no naftas produktiem.Pārstrādāta poliestera izmantošana nozīmē reģenerēt un atkārtoti izmantot atkritumus, piemēram, ražošanas atlikumus vai plastmasas pudeles, nevis izmantot jaunus naftas resursus.Un tas jau ir solis pareizajā virzienā, vai ne?

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Jaku ieteicams mazgāt ar aizvērtu rāvējslēdzēju.<br /> Pirms šī ūdensnecaurlaidīgā apģērba uzglabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai tas ir pilnīgi sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojas reģionā (Francijā). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā produktus, kuri labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi