Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Ūdensizturīgi bērnu pārgājienu apavi “MH120 MID” (3.–5. izmērs), zili
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri, kas ir jauno pārgājienu entuziastu vecāki, izstrādāja šos bērnu apavus “MH120 Mid” pārgājieniem sausā un mitrā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Viens 3. izmēra apavs sver 292 g

Izturība

Elastīgas zonas un pastiprinātas līmējuma vietas.

Saķere

Radžu forma un dziļums (3 mm) nodrošina saķeri uz jebkāda reljefa

Amortizācija

Ekskluzīva papēža amortizācijas sistēma. Garantēts komforts un izturība.

Ūdensnecaurlaidīgs

Izmantota laboratorijā pārbaudīta ūdensnecaurlaidīga membrāna

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikātu, apaviem ir jāveic laboratorijas testi, kuros nosaka saķeres ar dažādām virsmām (gludu, nelīdzenu, sausu, mitru) rādītāju (šim modelim 0,6).

Lai pārbaudītu šo testu rezultātus, mēs novērtējām arī zoles reālos apstākļos kalnos, sadarbojoties ar jauno testētāju grupu.

Ūdensizturības pārbaude

Šie apavi ir testēti gan laboratorijā, gan reālos apstākļos, kas garantē, ka tie ir optimāli ūdensnecaurlaidīgi un elpojoši apavi. No sākuma apavos iepilda saspiestu gaisu un tad tos iegremdē ūdenī, pēc tam tiek pārbaudīts, vai uz apavu virsmas neveidojas burbuļi. Pēc tam apavus uzvelk uz mehāniskas rokas, kas imitē iešanu, un iemērc ūdenī, lai pārbaudītu, vai iekšpuse saglabāsies ideāli sausa.

Šis modelis tika pārbaudīts 4 km garam pārgājienam līdzīgā vidē iepriekš norādītajos apstākļos.

Ūdensnecaurlaidības paildzināšana

Apavu ūdensnecaurlaidība bieži vien samazina ūdens iekļūšana apavos no augšas. Tāpēc, lai pēdas ilgāk paliktu sausas, ieteicams izmantot ūdensnecaurlaidīgas getras vai minigetras, kas aizsargā apavu augšējo daļu, neļaujot tajos iekļūt ūdenim, akmeņiem, smiltīm utt. Ieteicams vairākas reizes gadā lietot ūdensnecaurlaidību atjaunojošu aerosolu. Tas palīdzēs apaviem atgūt sākotnējās ūdens atgrūšanas īpašības un neļaus uz virsmas veidoties traipiem.

Izmēra izvēle

Pārgājieniem labāk iegādāties vienu izmēru lielākus apavus nekā parasti izmantojat, lai panāktu izcilu komfortu nokāpšanas laikā un izvairītos no pirkstu beršanās apavu purngalā. Padoms: kāju pirkstu nagus uzturiet īsus, un pirms došanās lejup no kalna vienmēr pārbaudiet vai šņores ir pietiekami cieši sasietas, lai nepieļautu pēdu izslīdēšanu uz priekšu apavu purngalu virzienā.

Padomi iegādei

Ļaujiet, lai bērni piemēra abus zābakus, stāvot kājās un uzvelkot pārgājienu zeķes. Pārbaudiet divus komforta punktus: papēža pamatni un pēdas priekšējo daļu, ejot uz leju. Pielaikojot apavus, nevienā vietā nedrīkst būt jūtams spiediens.

Lai apavus pakāpeniski ievalkātu, dodieties ar tiem dažos pirmajos pārgājienos. Internetā ir pieejams pēdas izmēru šablons, kuru var izdrukāt, lai izmērītu bērna pēdas garumu.

Izņemama starpzole

Izņemama starpzole ātrākajai žūšanai. Tās var arī nomainīt ar ortopēdiskām starpzolēm.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs zinām, ka ir jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā viedā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet sausā vietā, ventilētā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam mēs veicam stingrus praktiskos testus, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos reālos apstākļos, kādus piedzīvos jūsu bērns.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.