Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo silto, “3 vienā” jaka tika izstrādāta, lai bērni varētu pielāgot jakas siltuma līmeni un aizsargātos pret aukstumu rudenī un ziemā.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Ūdensnecaurlaidīga “trīs vienā” jaka ar izņemamu flīsa hibrīdjaku.

Siltums

Komforta temperat. -10,5 °C. Jakas siltinājuma blīvums 100 g/m2 + 1 flīsa jaka.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga jaka, 5000 mm H²O (Šmerbera vienības). 100% nolīmētas vīles.

Elpojamība

2 rāvējslēdzēji sānos ventilācijai.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Pielāgojama siltināta kapuce, regulējamas aproces, savelkama jakas apakšmala.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sistēmas “trīs vienā” izmantošana

Lai jaku varētu izmantot kopā ar flīsa jaku, pie flīsa jakas apkakles un aprocēm ir cilpas. Jakas iekšpusē tajā pašā vietā ir pieejamas uzšuves, kas atbilst cilpām.

Izmantojot šo sistēmu, var savietot jaku un flīsa jaku.

Kā šī jaka uzturēs mana bērna ķermeņa siltumu?

Mēs veicam salīdzinošu pētījumu termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h).

Komforta temperatūra ir aprēķinātā gaisa temperatūra, kurā 70% lietotāju termiskā sajūta ir “nedaudz silti”.

Šai jakai tā ir -10,5 °C.

Tomēr katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi.

Flīsa apģērbs: gaisa nodrošināta izolācija

Flīsa materiāls aiztur gaisu telpā, ko rada tā tekstūra. Šis gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu. Gaisu aiztur adītā auduma plūksnas.

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības nosaka ne tikai tās materiāli: vērtēšanas kritērijs ir arī dažādu elementu savienošanas tehnika.Neatkarīgi no tā, vai tā ir termiski savienota vai ūdensnecaurlaidīgi sašūta, jūsu jakas kopējās ūdensnecaurlaidīgās īpašības tiek novērtētas, izmantojot Decathlon izstrādāto dušas testu, kas imitē lietus vai dažādas intensitātes lietu.Tādējādi šī ūdensnecaurlaidīgā jaka pasargās jūs no lietus, t. i., 2 stundu laikā 12 cm lietus.

Jakas materiālu ūdensnecaurlaidība

Auduma ūdensnecaurlaidību, ko nodrošina pārklājums vai membrāna, mēra Schmerber vienībās vai ūdens mm (ūdens kolonnas radītais spiediens). Jo lielāks skaitlis, jo ūdensnecaurlaidīgāks audums.

Šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgs materiāls (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 5 000 mm H²O (Šmerbera punkti).

Ko nozīmē “100% līmētas vīles”?

Šī jaka ir ūdensnecaurlaidīga, pateicoties tās pilnībā līmētajām vīlēm. Ūdensnecaurlaidīgā lente tiek piestiprināta vīlēm apģērba iekšpusē, lai tās padarītu ūdensnecaurlaidīgas un ūdens nevarētu iekļūt caur vārīgākajām vietām.

Mēs pārbaudījām ūdensnecaurlaidību, veicot īpaši izstrādātu lietusgāzes testu, kurā simulē divas stundas ilgas lietusgāzes apstākļus. Mēs jaku izmēģinājām arī praksē visos laikapstākļos, lai pārliecinātos, ka tā būs piemērota jūsu aktivitātēm.

Jakas tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Vēja necaurlaidība:

Auduma ūdens un vēja necaurlaidību nodrošina iekšējais pārklājums vai membrāna. Ūdensnecaurlaidīgā auduma nepieciešamās tehniskās īpašības nodrošina arī vēja necaurlaidību. Vēja necaurlaidība ir ļoti svarīga īpašība, jo vējš ievērojami atdzesē ķermeni neatkarīgi no tā, vai kustaties vai atpūšaties.

Praktiska informācija

2 aizveramas sānu kabatas + 1 sietveida iekšējā kabata. 1 aizverama iekšēja flīsa jakas kabata telefonam. 1 pielāgojama, ūdensnecaurlaidīga, siltināta un piestiprināta kapuce.

Vai šī jaka izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam izvēlēto materiālu testus: pārbaudot pretestību pret berzi, krāsu noturību, kā arī noturību pret atkārtotu mazgāšanu. Visi šie testi ir veikti šīs jakas materiālam.

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā (vislabāk uz pakaramā) ir ieteicams jaku pilnībā izžāvēt, lai novērstu burzīšanos, kas var bojāt audumu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojas reģionā (Francijā). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā produktus, kuri labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi