Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
  • PELĒKA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu speciālisti ir izstrādājuši šīs bērnu modulārās bikses MH500 pārgājieniem pa dienu jebkādos laikapstākļos un izaicinošās takās.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā (30 °C), ļaut izžūt vai žāvēt žāvētājā vidējā karstumā.

Ātri žūstošs

Poliestera materiāls mitruma novirzīšanai un ātrai žūšanai.

Izturība

2 gadu garantija.

Elastīgums

Izmantojot 2 rāvējslēdzējus bikses var pārvērst šortos.Regulējama jostasvieta.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodilšanas un skrāpējumu pretestības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām, vai mūsu flīsa audums nepūkojas, veicot pārbaudes laboratorijās. Krāsu saglabāšanas pārbaude: krāsu izturību tiek pārbaudīta, lai noteiktu, vai krāsa neizplūst, ja nonāk kontaktā ar siekalām. Novecošanas pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt sākotnējās auduma īpašības, tai skaitā uzbūvi, biezumu vai izskatu.

Var valkāt kā šortus

Bikses var pārveidot par šortiem, izmantojot rāvējslēdzējus, lai tās varētu valkāt jebkādos laikapstākļos vai visu veidu pārgājienos. Līplente staru apakšā..

Tehniskais apraksts

Regulējama elastīga jostasvieta ar pogām ļauj pielāgot bikses, lai tās atbilstu viena izmēra bērniem ar dažādām ķermeņa formām. 2 rokas kabatas un 2 sānu augšstilba kabatas, tostarp 1 kabata ar rāvējslēdzēju.

Kur tiek ražotas mūsu bikses?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu bikšu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu drēbes pārbauda atbilstoši lietotāji reālos dzīves apstākļos. Mēs veicam ilgstošas pārbaudes reālos apstākļos, sadarbojoties ar bērniem Monblāna reģionā, lai nepārtraukti izstrādātu un uzlabotu mūsu izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.