Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8525829 2669070

Bērnu (2–6 gadi) pārgājienu svārki-šorti “MH100”, tumši zili

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, kuras sastāvā ir jauno pārgājienu dalībnieku vecāki, izstrādāja šos svārku šortus. Tie ir lieliski piemēroti pārgājieniem un visām āra aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējams viduklis, pateicoties elastīgajai jostasvietai.

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā (30°C), ļaut izžūt vai žāvēt žāvētājā vidējā karstumā.

Ātri žūstošs

Poliestera materiāls nodrošina, ka jauno pārgājienu mīļotāju apģērbs ātri izžūst

Izturība

2 gadu garantija.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komponentu izturība

Nodilšanas un skrāpējumu pretestības pārbaude: piemēram, mēs pārbaudām, vai mūsu flīsa audums nepūkojas, veicot pārbaudes laboratorijās. Krāsu saglabāšanas pārbaude: krāsu izturību tiek pārbaudīta, lai noteiktu, vai krāsa neizplūst, ja nonāk kontaktā ar siekalām. Novecošanas pārbaude: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt sākotnējās auduma īpašības, tai skaitā uzbūvi, biezumu vai izskatu.

Tehniskā informācija

Pielāgojama jostasdaļa atbilstoši bērna augumam, pateicoties elastīgajai jostai. 1 sānu kabata.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, ka ir jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā viedā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Kur tiek ražoti svārku šorti?

Šīs produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam šos svārku šortus ražo mūsu piegādātāji Indijā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu svārku šortu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt salocītus tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus. Auguma forma (konkrēti 3D analīze) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionalitātes un jutīguma izpēte

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.