Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA / MELNA
  • BALTA / ZILA
  • MELNA / BALTA
  • MELNA / ZILA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu izstrādes komandas radīja šo preci pusaudžu vecuma basketbolistiem, kuri spēlē regulāri. Vidēja līmeņa spēlētājiem.

Šiem basketbola apaviem ir iesmidzināmu putu (EVA) polsterēta zole, kas nodrošina lielisku komfortu spēles laikā. To paaugstinātā augšdaļa sniedz ļoti labu pēdas atbalstu.

Ārējās zoles materiāls: 50.0% Sintētiskais kaučuks, 50.0% Etilēna vinilacetāts; Virsa: 100.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Zole ir izgatavota no augstākās kvalitātes kaučuka, lai spēles laikā neslīdētu.

Amortizācija

Iesmidzināmu putu (EVA) starpzole maksimālam komfortam.

Griezums

Sintētiskās ādas augšdaļa stingri atbalsta pēdu.

Nesmērējoša zole

Zoles bez raksta neatstāj nospiedumus uz zemes

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc savam bērnam izvēlēties šos basketbola apavus?

Šie apavi ļauj jūsu bērnam justies ērti, spēlējot basketbolu. Turklāt viņi paši var uzvilkt apavus. Augstas kvalitātes polsterējuma dēļ spēles laikā sajūta šajos apavos ir kā čībās, kā to savās atsauksmēs norādījuši mūsu klienti. Zole ir izgatavota no augstākās kvalitātes gumijas ar spēcīgu saķeri, kas nodrošina jūsu bērna kāju stabilitāti.

Kas izstrādā mūsu produktus jūsu bērniem?

Tarmak ir dedzīgu basketbola spēlētāju komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu basketbola apavu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu pat visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un sniegtu maksimālu prieku treniņu un sacīkšu laikā.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos basketbola spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi.

Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz amortizāciju, atbalstu, izturību utt. Katru apavu modeli basketbolisti vairāku nedēļu garumā pārbauda reālās situācijās, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Skatiet visus mūsu padomus par treniņiem un pareizo basketbola piederumu izvēli.

Tarmak apmierina visu basketbolistu, gan iesācēju, gan regulāru spēlētāju, vajadzības. Iepazīstieties vietnē ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem, aprīkojumu un lieliski pavadītu laiku, spēlējot vienam vai kopā ar draugiem.



https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet tos no sporta somas.

Lietošanas ierobežojumi

Šos apavus nav ieteicams mazgāt veļas mašīnā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi