Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineri ir radījuši šo peruāņu cepuri jūsu bērnam, lai viņš pirmo reizi atklātu ragavu braukšanas prieku, vienlaikus ausīm un galvai esot siltumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Iekšpusē iešūta birka bērna vārdam.

Siltums

Peruāņu cepure ar flīsa oderi un labu galvas pārklājumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā es varu būt pārliecināts, ka manam mazulim šoziem būs silta galva, traucoties ar ragaviņām pa sniegu?

200 g/m² biezā flīsa odere nodrošina nepieciešamo gaisa slāni, kas uztur bērna galvu siltumā.

Vai šīs cepures izmērs būs piemērots manam bērnam?

Šī siltā cepure ir elastīga, tāpēc tā ir piemērota bērniem vecumā no 1 līdz 3 gadiem. Cepure derēs galvas apkārtmēram no 47 cm līdz 50 cm.

Vai šī cepure turēsies uz mana bērna galvas?

Pateicoties peruāņu cepures formai, tā paliek savā vietā uz bērna galvas neatkarīgi no apstākļiem. Ziemas aktivitāšu laikā bērna galva vienmēr būs siltumā.

Kur uz šīs cepures uzrakstīt bērna vārdu?

Uz birkas ir vieta bērna vārda uzrakstīšanai. Ļoti praktiski, lai ātri atrastu savu cepuri bērnudārzā!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi ar ragavām braukšanai paredzētie izstrādājumi mazuļiem ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi