Filtri 0
Filtri 0
TARMAK Kods. 8543617 2709604

Pieaugušo aizsargājoša basketbola rokas piedurkne

16,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo basketbola rokas piedurkni ar iestrādāto DualShock tehnoloģiju radīja mūsu izstrādes komandas, lai pasargātu spēlētājus no kritieniem un triecieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mīkstais materiāls absorbē sviedrus, lai tos novadītu.

Kustības brīvība

Elastīgs audums un cieši piegulošs modelis nodrošina lielāku komfortu.

Aizsardzība pret triecienu

Rokas piedurkne ar iestrādātu Dual Shock tehnoloģiju (dubulti putu ieliktņi)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc, spēlējot basketbolu, jāvalkā aizsargi?

Basketbols pēdējo gadu laikā ir krietni mainījies vidējā līmeņa spēlētājiem. Spēle ir kļuvusi daudz spraigāka, un arvien izplatītāks ir biežāks un ekstrēmāks kontakts. Tāpēc Tarmak izstrādāja savu aizsarglīdzekļu klāstu, lai mazinātu savainojumus, kas rodas no sitieniem un kritieniem. Treniņos vai sacīkstēs varat valkāt visu aizsargu klāstu, jo tie ne mazākā mērā netraucē spēlei.

Kas izstrādā Tarmak basketbola aizsargus?

Tarmak ir dedzīgu basketbola spēlētāju komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak preču izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi. Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Basketbolisti vairāku nedēļu garumā reālās situācijās pārbauda katru modeli, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Saņemiet visus mūsu sporta padomus par treniņiem un pareizo basketbola piederumu izvēli.

Tarmak palīdz ikvienam, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz regulāriem spēlētājiem. Iepazīstieties ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem, aprīkojumu un to, kā lieliski pavadīt laiku, spēlējot vienatnē vai kopā ar draugiem.

https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 19.0% Elastāns, 81.0% Poliamīds; Putu daļa: 100.0% Putots EVA

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

Lietošanas ierobežojumi

Nedrīkst gludināt. Nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šī prece ir pārbaudīta lietošanas laikā (treniņos un sacensībās), un tai ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj mums nodrošināt, ka tiek ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi