Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis basketbola elkoņa aizsargs pasargā vidēja līmeņa spēlētājus no virspusējām mehāniskām traumām un asins izplūdumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Mīkstais materiāls absorbē un novirza sviedrus.

Kustības brīvība

Ērts, elastīgs un cieši pieguļošs materiāls labākam komfortam.

Aizsardzība pret triecienu

Putu ieliktnis virs elkoņa aizsardzības sadursmes vai kritiena brīdī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc, spēlējot basketbolu, jāizmanto aizsargi?

Basketbols vidēja līmeņa spēlētājiem dažu pēdējo gadu laikā ir ļoti mainījies. Spēle ir kļuvusi daudz intensīvāka, un tajā ļoti izplatītas ir biežas sadursmes.

Tāpēc Tarmak izstrādāja aizsargpiederumu klāstu, kas aizsargā basketbolistus pret virspusējām traumām un asins izplūdumiem, kuri var rasties pēc saskares ar grīdu un/vai citiem spēlētājiem.

Kas izstrādā Tarmak basketbola aizsargus?

Tarmak ir dedzīgu basketbolistu komanda, kas izstrādā preces tieši basketbola spēlēšanai. Viss mūsu apģērbu klāsts ir veidots tā, lai atbilstu visprasīgāko basketbola spēlētāju vajadzībām un lai jūs varētu pilnībā izbaudīt treniņus.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas Kipstadium, Ziemeļfrancijā. Tās pastāvīgā misija ir nodrošināt basketbola spēlētājiem komfortu spēles laikā. Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Basketbolisti vairāku nedēļu garumā reālās situācijās pārbauda katru modeli, un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Saņemiet visus mūsu sporta padomus par treniņiem un pareizā basketbola aprīkojuma izvēli.

Tarmak atbalsta ikvienu, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz regulāriem spēlētājiem. Iepazīstieties ar mūsu padomiem par basketbola treniņiem un lieliski pavadītu laiku, spēlējot vienam vai kopā ar draugiem.



https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

TARMAK sadarbība ar NBA.

Decathlon basketbola zīmols Tarmak tagad sadarbojas ar NBA. Sadarbojoties ar Nacionālo Basketbola asociāciju, ir izveidots NBA X Tarmak kopzīmols ar labāko NBA franšīzu krāsām un logotipiem uz produktiem, piemēram, apaviem, aizsarginventāra (elkoņu un ceļgalu aizsargi), apakšapģērba, ortozēm un kompresijas precēm.

NBA preces ir pieejamas Decathlon veikalā.

Iegādājieties preces ar populārāko NBA komandu, piemēram, Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Houston Rockets, New York Knicks, Los Angeles Clippers, Boston Celtics, Miami Heat un Brooklyn Nets logotipiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt šo produktu sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

Lietošanas ierobežojumi

Nedrīkst gludināt vai žāvēt veļas žāvētājā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir testēts attiecībā uz mazgāšanu un žāvēšanu. Šīs pārbaudes tiek izmantotas, lai nodrošinātu mūsu kvalitātes standartu ievērošanu.

Garantija

2 Gadi