Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu basketbola preču dizaina speciālisti izstrādāja šo T kreklu bez piedurknēm basketbola treniņiem un spēlēm āra laukumos.

Šis džersijs bez piedurknēm, kas īpaši izstrādāts basketbolam, ir ļoti mīksts un viegls. Tā elpojošais materiāls ātri uzsūc sviedrus, lai spēles laikā nodrošinātu sausuma sajūtu.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Nesamirkstiet!Audums absorbē mitrumu un uzsūc to no ādas.

Viegls

Kustieties brīvi, pateicoties audumam, kas ir gluds un viegls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Treniņu laikā palieciet sauss!

Šī basketbola T krekla sintētiskais audums (100% poliesteris) nodrošina labu sviedru uzsūkšanos (4 zvaigznes no 5 saskaņā ar parastajiem laboratorijas standartiem), lai novērstu sviedru palikšanu uz ādas virsmas.

Vienmēr gatavs lietošanai, pateicoties ātri žūstošam audumam.

100% poliestera audums ātri izžūst pēc treniņa un mazgāšanas veļas mašīnā.

Kas izstrādā Tarmak basketbola preces?

Mūsu izstrādātāju komanda, kas arī spēlē, izstrādā Tarmak basketbola preču klāstu. Mēs izstrādājam un pārbaudām savas preces, lai tās atbilstu visprasīgāko spēlētāju vajadzībām. Mūsu mērķis: jūsu prieks laukumā.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces tiek pārbaudītas reālos spēles apstākļos?

Tarmak produktu izstrādes komanda atrodas iespējami tuvu basketbola laukumiem — Kipstadium, Francijas ziemeļos. Tā nemitīgi tiecas padarīt basketbolu par patīkamāku pieredzi.

Visas mūsu preces ir izstrādātas no materiāliem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta attiecībā uz mitruma pārvaldību, izturību utt. Katrs modelis tiek pārbaudīts laboratorijā, pēc tam basketbolisti vairākas nedēļas to pārbauda reālos apstākļos un, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm, tiek veiktas izmaiņas.

Vai nepieciešams padoms par trenēšanos vai pareizā aprīkojuma iegādi?

Tarmak atbalsta ikvienu, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz vidēja līmeņa spēlētājiem. Skatiet padomus par treniņiem, aprīkojumu un spēli vienatnē vai kopā ar draugiem mūsu tīmekļa vietnē.

https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt šo preci sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo basketbola sporta kreklu vairākas nedēļas ir pārbaudījuši basketbolisti reālos spēles apstākļos. Šai precei ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka tā saglabā formu un krāsu. Šīs pārbaudes ļauj nodrošināt mūsu kvalitātes prasību izpildi.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu basketbola spēlētāji, kā arī Pro A un Pro B tehniskie partneri