Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8668772 4422501

Vīriešu sandales “Slaps 550”, krāsu pāreja

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / MELNA
  • ZILA / MELNA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu sērfotāju dizaina komandas ir izstrādājušas šīs sandales ūdenssporta entuziastiem “pirms un pēc ūdenssporta aktivitātēm”.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Īpašai nodilumizturībai “Slap” sistēmas siksna iestrādāta zoles konstrukcijā.

Griezuma komforts

Putu materiāla “Slap” sistēma bez īkšķa atdalītāja lielākam pirkstu komfortam.

Griezums

“Slap” siksnas aizdares sistēma pēdas atbalstam un ērtai uzvilkšanai.

Žūšanas laiks

Žūšanas laiks:9 stundas.Pārbaudīts laboratorijas apstākļos, 23 °C temperatūrā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes.

Iešļūcenes ir ikoniski sērfotāju apavi.Tās ir ne tikai saulainā sērfotāju dzīvesstila simbols, bet arī ideāli apavi valkāšanai pirms un pēc sesijām:tās ir vienkāršas, praktiskas un viegli kopjamas, un pats galvenais – vienkārši uzvelkamas un novelkamas pat uz mitrām pēdām, bez nepieciešamības izmantot rokas, kas jau ir aizņemtas ar aprīkojumu.

Konstrukcija.

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, lai padarītu tās piemērotas lielākajai daļai valkātāju.Šo produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Hendajā, Bidasoa upes krastos.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem un darīt to jūras vidē.

Lietošanas piemēri.

Mēs esam izstrādājuši šīs iešļūcenes regulārai valkāšanai sērfotājiem, kas dodas uz grūti pieejamām sērfošanas vietām:lieli attālumi (< 5 km dienā), nelīdzenas virsmas, raupjš reljefs.

Lietošanas tests.

Produkta testēšanu reālos lietošanas apstākļos veikušas mūsu komandas sadarbībā ar ārējiem testētājiem.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Virsa: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi