Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8738763 4531228

Meiteņu baleta triko ar svārkiem, melns

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • GAIŠI VIOLETA
  • ROZĀ
  • ROZĀ
  • SARKANA
  • MELNA
  • ZILA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dejotāju komanda radīja šo triko ar svārkiem no pārstrādāta poliestera visu prasmju līmeņu baletdejotājiem, kuri vēlas ērtu, brīvu un maigu tērpu.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Elastāns nodrošina, ka audums pakļaujas katrai jūsu kustībai.

Stabilitāte

Izgriezums zem krūšu daļas treniņos nodrošina lielāku atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Triko ražots ekoloģiski.

Šī produkta sastāvā ir 84% pārstrādāts poliesters. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka šis produkts ir ne tikai funkcionāls, bet arī izstrādāts tā, lai tam būtu zema ietekme uz vidi. Kā tas tiek panākts: poliestera pavediens tiek ražots no naftas. Tātad, tā vietā, lai izlietotu jaunus naftas resursus, mēs izmantojam pārstrādātu poliesteru, no reģenerējot un transformējot produktus, kas sākotnēji bijuši kā atkritumi, piemēram, ražošanas blakusprodukti vai plastmasas pudeles. Un tas ir liels solis uz priekšu, vai ne?

Kuri apģērba gabali veido baleta tērpu?

Bieži vien skolotāji iesaka vai pat pieprasa vilkt noteiktu baleta tērpu, tāpēc mēs iesakām vispirms jūsu deju studijā uzzināt, kāds tērps dejotājiem ir nepieciešams.Ideāls deju tērps ir triko un zeķubikses, jo šāds tērps stingri turēsies savā vietā neatkarīgi no tā, kādas kustības jūs veicat.Jūs varat papildināt tērpu ar svārkiem, ja vēlaties.Attiecībā uz apaviem – pajautājiet savam skolotājam, vai jums būs nepieciešami apavi ar pilnu vai dalītu zoli.Kas jāņem vērā, lai uzturētu muskuļu temperatūru?Velciet pārlokāmu krekliņu.

Kā izvēlēties baleta tērpu?

Mūsu moto ir piegulums un komforts. Triko un zeķubikses nedrīkst būt ne pārāk cieši, ne pārāk brīvi, lai varat dejot pilnībā atbrīvoti.Lai pārliecinātos, ka apģērba izmērs ir īstais, pielaikošanas telpā veiciet dažas kustības: paceliet roku un noliecieties uz priekšu.Apģērbam jāpieguļ augumam.Svārki (kuri ne vienmēr ir vajadzīgi) ir stila jautājums.Tiem ir jāpieguļ jūsu jostasvietai un jāatkārto jūsu kustības.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Elastīgās daļas materiāls: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris; Odere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim produktam ir testēta noturība pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos, ka tas saglabā savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot pārliecināties, ka vienmēr tiek ievēroti mūsu kvalitātes standarti.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi