Filtri 0
Filtri 0
STAREVER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgā dizaineru komanda radīja šīs ādas puspuantes ar pilnu zoli baleta apgūšanai.

Meklējat izturīgus baleta apavus?Ādas puspuantes ar pilnu zoli nodrošina pēdas stabilitāti.Papildu priekšrocība:rūpnieciski piešūti elastīgie elementi.

Bez virsmas: 100.0% Liellopu āda; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Liellopu āda; Iekšzole: 100.0% Kokvilna; Elastīgā josta: 45.0% Elastāns, 55.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Elastīgie elementi jau ir uzšūti uz apaviem.

Elastīgums

Elastīgs savilkums ļauj labāk pielāgot pēdai.

Elastīgums

Mīksta āda nodrošina kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc vajadzīgas puspuantes ar pilnu zoli?

Puspuantes ar pilno zoli ir sevišķi piemērotas baleta iesācējiem.Pilnā zole stabilizē pēdu un potīti.Pateicoties tam, mācīties baletu ir drošāk.Izvēloties baleta apavus, vienmēr vaicājiet padomu savam pasniedzējam.

Kāpēc izvēlēties ādas deju apavus?

Ievērojiet pasniedzēja norādījumus, izvēloties starp ādas un auduma puantēm.Āda ir izturīga un kalpo ilgāk.Tīriet, noslaukot ar mitru lupatiņu.Ādas zole nodrošina izturību.

Kam domāta savelkamā aukla?

Deju apaviem ir pievilkšanas aukla, kas ļauj tos labāk pielāgot pēdai.Velciet abus galus vienlaicīgi, lai viens no tiem neierautos iekšā.Tad, kad apavi pieguļ tā, kā vēlaties, nogrieziet auklu un ielociet to apavos.Dariet to ikreiz, kad tos vēlaties uzvilkt.

Pareizā izmēra izvēle

Pielaikojot apavus, pirkstgaliem jājūtas ērti un stabili, bet tie nedrīkst būt pārāk cieši.Tie nedrīkst būt saspiesti vai saliekti.Tomēr tiem vajadzētu justies atbalstītiem.Ja jums ir šaura pēda, iesakām izvēlēties vienu izmēru mazākus ādas apavus.Āda ar laiku pastiepjas un pielāgojas pēdai.Lai pārliecinātos par izmēru, vairākas reizes nostājieties uz pirkstgaliem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri un produktu menedžeris izstrādāja un testēja šo modeli kopā ar pasniedzējiem un dejotājiem iesācējiem, lai tas atbilstu jūsu vēlmēm un vajadzībām.Dejotāji izmēģināja šos apavus savās baleta nodarbībās un dalījās ar mums savās domās, palīdzot mums radīt produktu, kas atbilst jūsu vajadzībām.