Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8543166 2706417

Iesācēju puantes ar elastīgu zoli, no 33. līdz 42. izmēram

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā dizaineru komanda radīja šīs puantes baletdejotājiem iesācējiem stabilitātei, komfortam un lokanībai.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Elastīgas lentas, kas mazina kairinājumu Ahilleja cīpslas daļā.

Ērta lietošana

Rūpnieciski piešūtas gumijas un lentes.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kad var vilkt puantes?

Ņemiet vērā – lai dejotu uz puantēm, jābūt stiprām potītēm.Puanšu valkāšana un dejošana puantēs vispirms jāizrunā ar savu deju skolotāju.

Kādas ir tradicionālās metodes priekšrocības?

Mēs sadarbojamies ar ražotni Tunisijā, kas specializējas puanšu ražošanā, izmantojot tradicionālo metodi.

Ar tradicionālo metodi zoli piestiprina puantes kreisajā pusē un tad puanti izgriež otrādi, kas nodrošina papildu komfortu un lokanību.

Tas ļauj zolei pakļauties pēdas kustībai dejošanas laikā.Katrs mūsu puanšu pāris ir šūts ar rokām.

Kā pielaikot puantes?

1) Apsēdieties un uzvelciet puantes. Tad ap potīti apsieniet lentas.Gumija ļaus puantēm piekļauties potītei un pēdas pacēlumam.2) Piecelieties. Tad nolieciet vienu kāju uz pirkstgaliem, pēc tam otru, lai pārbaudītu zoles stingrību un to, cik spēcīga ir jūsu potīte.

Kā izvēlēties atbilstošas puantes?

Zoles stingrumam jāatbilst dejotāja potītes spēkam.

Zole nedrīkst būt:Ne pārāk cieta:atrodoties uz pirkstgaliem, pēda nedrīkst pārāk šļūkt uz priekšu.

Ne pārāk stingra:ja atrodoties uz pirkstgaliem zole nepiekļaujas pēdas izliekumam, jūs nevarēsiet pareizi izliekt pēdu un dejot uz puantēm.

Kā izvēlēties pareizo izmēru?

Izvēloties puantes, pārliecinieties, ka pirkstgali ir stabili, bet nav saspiesti.Pirkstgaliem jājūtas ērti, taču tie nedrīkst būt stīvi.Taču, tiem jābūt stabiliem.Ja papildu komfortam plānojat lietot silikona/putupolimēra/kokvilnas polsterus, iesakām izvēlēties lielāku izmēru.

Kā padarīt apavus ērtākus?

Papildu komfortam apava pamatnē ir gēla polsteris.

Vai esat apmierināti?

Ja jūsu deju skolotājs uzskata, ka puantēm neesat gatavi, apmainiet tās vai atgūstiet naudu, sūtot tās atpakaļ uz veikalu.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 77.0% Kokvilna, 23.0% Poliesteris; Iekšzole: 92.0% Kokvilna, 8.0% Poliuretāns; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi