Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8527694 2656054

Elastīga auduma baleta pirms-puantes ar dalītu zoli, izmērs 9,5C-6,5, melnas

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā dizaineru komanda radīja šīs audekla puspuantes ar dalīto zoli dejotājiem ar vidējām un augstām prasmēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Iekšējā odere un gumijas papildu komfortam.

Ērta lietošana

Pielāgojamas krusteniskas elastīgas gumijas pēdas virspusē izceļ pacēlumu.

Elastīgums

Elastīgs savilkums ļauj labāk pielāgot pēdai.

Elastīgums

Audekla sastāvā ir elastāns, lai apavi labāk piegulētu pēdai.

Elastīgums

Pateicoties dalītai zolei un staipīgam audumam, pēda var brīvi kustēties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc vajadzīgas puspuantes ar dalīto zoli?

Audekla puspuantes ar dalīto zoli ir radītas dejotājiem ar vidējām un labām prasmēm, kas labi pārvalda baleta tehniku.Pateicoties dalītai zolei, apavi ir lokani un labi pieguļ pēdas izliekumam.Staipīgais audums izceļ pēdu un pēdas pacēlumu.Pirms deju apavu iegādes, konsultējieties ar savu deju skolotāju.

Kāpēc izvēlēties staipīgas puspuantes?

Ja meklējat mīkstas puspuantes ar dalīto zoli, kas labi pieguļ pēdai, izvēlieties tādas, kas ražotas no elastīga audekla.Staipīgais audums ļauj pēdai brīvi kustēties un izceļ pēdas pacēlumu.Audekla puspuantes ar dalīto zoli var mazgāt ar rokām un tās jāžāvē uz veļas auklas.Lai apavi būtu izturīgāki, dalītā zole taisīta no ādas.

Kam domāta savelkamā aukla?

Mēs uzklausījām jūsu atsauksmes:

elastīgs savilkums, lai apavi labāk piegulētu pēdām.Tad, kad apavi pieguļ tā, kā vēlaties, sasieniet un nogrieziet savelkamo auklu.Pēc tam paslēpiet galus čībiņā ikreiz, kad tās velkat.Noderīgs padoms:Auklu var arī piestiprināt ar leikoplastu pie čības iekšpuses.

Vai ir atšķirība starp puišu, meiteņu, sieviešu, vīriešu baleta apaviem?

Puspuantes gan bērniem, gan pieaugušajiem jāizvēlas atbilstīgi dejošanas prasmēm.Pirms iegādāties puspuantes ar dalīto zoli, iesācējiem ieteicams sākt ar puspuantēm ar pilnu zoli.Atšķirība starp meiteņu/sieviešu un puišu/vīriešu apaviem ir krāsu izvēlē.Rozā un laša krāsas apavus iesaka sievietēm, savukārt baltus vai melnus vīriešiem.

Pareizā izmēra izvēle.

Izvēloties baleta apavus, jūsu kājām jājūtas ērti un neierobežoti.

Lai pārbaudītu savu izmēru, vairākas reizes pacelieties uz pēdas priekšējās puses, lai noskaidrotu, kā jūtas jūsu pirksti. Ja jums ir šauras pēdas, izvēlieties savu parasto izmēru. Ja jūsu pēdas ir normālas vai platas, izvēlieties vienu izmēru lielāku, nekā ierasts.

Esam padomājuši par ērtu apavu pārnēsāšanu.

Uzņēmuma “Decathlon” veikalos ir pieejams arī elegants spīdīgs melns maks baleta aksesuāriem.Tam ir divi nodalījumi, lai apavus varētu turēt atsevišķi no citiem aksesuāriem, piemēram copes lietām, kolofonija vai plāksteriem.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 71.0% Kokvilna, 6.0% Elastāns, 23.0% Poliamīds; Iekšzole: 10.0% Elastāns, 40.0% Poliamīds, 50.0% Cūku ādas garoza; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Liellopu ādas garoza

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mums ir īpaši svarīgi radīt produktus kopā.Tāpēc mūsu puspuantes ir veidotas un testētas, sadarbojoties ar baleta skolotājiem un profesionāliem dejotājiem.Arī uzņēmuma “Decathlon” darbinieki, kurus aizrauj deja, iesaistās produktu izstrādē un testēšanā.

Videoklipi