Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8527699 2656084

Ādas pirms-puantes ar dalītu zoli, izmērs 9,5C - 6,5

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastiskā dizaineru komanda radīja šīs ādas pirms-puantes ar dalītu zoli vidēja līmeņa un pieredzējušiem dejotājiem.

Meklējat ādas pirms-puantes ar dalītu zoli, lai uzlabotu pēdas kustības?Elastīgā, bet vienlaikus izturīgā āda, kā arī elastīgā iešuve lieliski pieguļ pēdas velvei.

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Liellopu āda; Bez virsmas: 100.0% Liellopu āda; Iekšzole: 100.0% Cūku ādas garoza; Elastīgā josta: 45.0% Elastāns, 55.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Regulējamās elastīgās lentes, kas piešūtas šķērsām puantei, izceļ pēdas velvi.

Izturība

Āda ir gan izturīga, gan elastīga.

Elastīgums

Elastīgā iešuve starp zoles daļām nodrošina pareizu un netraucētu pēdas kustību.

Elastīgums

Dalītā zole nodrošina pēdas kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts izmantot pirms-puantes ar dalīto zoli?

Ādas pirms-puantes ar dalītu zoli ieteicams izvēlēties vidēja līmeņa un pieredzējušiem dejotājiem, kuri jau ir labi apguvuši dejas tehniku.Tās ir elastīgākas velves daļā, lai izceltu pēdas līnijas un nodrošinātu pareizas pēdas kustības.Pirms baleta apavu iegādes ieteicams konsultēties ar savu skolotāju.

Kāpēc ir vērts izvēlēties ādas pirms-puantes?

Lai izceltu pēdas kustības, vienlaikus saglabājot pilnīgu kustību brīvību, elastīgās ādas pirms-puantes ir laba izvēle.Apavu un zoļu ādas materiāls pagarina produkta kalpošanas laiku.

Kāpēc šim modelim nav aukliņas?

Aukliņas ir jāpielāgo un jānogriež, jo tās ir viegli pamanāmas.Ja aukliņa tiek nostiprināta apavos, mezgliņš var sagādāt diskomfortu.Tā kā šīm pirms-puantēm ir elastīga iešuve, jums nav jāuztraucas par viegli pamanāmajām aukliņām.Šo jauno, ērto un pievilcīgo modeli bez aukliņas ir apstiprinājuši deju profesori un mūsu profesionālie partneri!

Pareizā izmēra izvēle

Lai izvēlētos atbilstošu baleta apavu izmēru, jums ir jānostājas ar kājām kopā sestajā pozīcijā vai pirmajā pozīcijā un jāizpilda daži “relevés”.Jums ir jājūt patīkams atbalsts purngala daļā, pirksti apavos nedrīkst būt saspiesti vai saliekušies.Ja jums nav iespēju uzmērīt ādas pirms-puantes ar dalīto zoli pirms to iegādes, ieteicams izvēlēties to pašu izmēru, kas ir citiem jūsu apaviem.

Kur gan ielikt deju apavus.

Kas gan var būt labāk par elegantu somu, kur salikt visus jūsu piederumus?Vietējā “Decathlon” deju preču nodaļā tiek pārdota soma ar diviem nodalījumiem, vienā var glabāt apavus, savukārt otrā piederumus matu veidošanai, kolofoniju un plāksterus.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Liellopu āda; Bez virsmas: 100.0% Liellopu āda; Iekšzole: 100.0% Cūku ādas garoza; Elastīgā josta: 45.0% Elastāns, 55.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kopējs darbs pie mūsu produktu radīšanas mums ir ļoti būtisks.Tādēļ mēs izstrādājām un pārbaudījām mūsu pirms-puantes sadarbībā ar mūsu partnera baleta dejas instruktoriem un profesionāliem dejotājiem.Arī “Decathlon” darbinieki, kuri paši ir kaislīgi dejotāji vai vada deju nodarbības, ir iesaistīti mūsu produktu dizaina izstrādes un testēšanas posmos.