Filtri 0
Filtri 0
KALENJI

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Skriešanas austiņas “ONear 100”, melnas
  • Skriešanas austiņas “ONear 100”, melnas
  • Skriešanas austiņas “ONear 100”, melnas
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izveidojām šīs austiņas, lai tās nekustētos, kamēr skrienat mūzikas pavadībā!

Šīs vienkāršās un ērtās austiņas stabili turas ausīs, lai jūs džoginga laikā varētu baudīt mūziku, neraizējoties par austiņām.

Austiņas: 60.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 40.0% PCBA; Vāciņš: 100.0% Silikons; Kabelis: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Izcili ērts un ausī labi pieguļošs viegls modelis. Svars: 15 g

Kontrole

Tālvadība un mikrofons, lai pārslēgtos no mūzikas uz tālruņa zvaniem

Stabilitāte

Silikona ieauši ar stiprinātāja uzgaļiem, vada piestiprināšanas klipsis drēbēm.

Aizsardzība pret svīšanu

Veidotas izturīgas pret sviedriem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā sporta austiņas atšķiras no standarta austiņām?

Skrējiena laikā kustas viss ķermenis. Jūsu austiņām ir stingri jāturas ausīs. Skriešanas laikā jūs svīstat, tādēļ austiņām jābūt noturīgām pret sviedriem. Turklāt jums ir labi jādzird arī apkārtējie trokšņi. Šīs trīs atšķirīgās prasības bija mūsu vadlīnijas, konstruējot “ONear 100” sporta austiņas.

Austiņas, kas skrējiena laikā paliek savā vietā!

Lai “ONear 100” Bluetooth austiņas ideāli turētos ausīs:

- silikona ieauši ir paredzēti lietošanai kopā ar silikona turēšanas uzgaļiem, kas pieguļ ausīm. Tie stabilizē austiņas, neradot diskomfortu.

- Mēs “ONear 100” austiņām pievienojām klipsi, lai jūs varētu piestiprināt vadu savam T-kreklam vai jakai.

Līdzsvarota skaņa, pateicoties “basa atskaņas” tehnoloģijai

“ONear 100” austiņas ir visu jūsu iemīļoto dziesmu vērtas, un tām ir miniatūra “basa atskaņas” tehnoloģijas versija, ko parasti izmanto zāles skaļruņos: austiņu aizmugurē novietotā caurulīte rada ventilāciju uz ārpusi. Šī sistēma rada līdzsvarotu skaņu, uzsverot basu, kas bieži vien šāda veida austiņās ieņem tikai otro vietu.

Maigi pret jūsu ausīm

Austiņu galos mēs izvēlējāmies mīkstu silikonu, kas labi pieguļ ausīm. Mēs izveidojām tādas austiņas, kas neiekļūst jūsu auss kanālā. Tādēļ skrējiena laikā jums neradīsies spiediena sajūta. Mēs izpētījām ausu formas un veicām komforta testus, iesaistot testa dalībniekus, kas mums palīdzēja izveidot ieaušus.

Laba ārējo skaņu uztvere

Neatkarīgi no tā, vai skrienat pa pilsētu, parku vai laukos, nav patīkami justies nošķirtam no pasaules. Mēs izvēlējāmies “atvērtu” dizainu. Tas nozīmē, ka ieauši neieiet jūsu ausu kanālā. Tas ir ērtāk, un jūs joprojām varēsit dzirdēt apkārtnes skaņas.

Svīšana vairs nav problēma!

Karstā laikā un skrienot jūs svīdīsit. Skriešanas austiņas “ONear 100” ir izturīgas pret sviedriem. Austiņu akustisko atvērumu sedz auduma membrāna, kas tās pasargā no sviedriem.

Austiņām rūpīgi piestiprināti silikona ieauši.

Jūs iebildāt, ka veco austiņu ar vadu ieauši nemitīgi krīt laukā. Mēs izveidojām tādu austiņu sistēmu, kas šai situācijai vairs neļauj atkārtoties. Ja jūsu ieauši joprojām krīt laukā, sazinieties ar mūsu pēcpārdošanas servisu, lai pasūtītu jaunu pāri.

Mazgājami silikona uzgaļi

Ja pēc vairākiem skrējieniem, jūsuprāt, austiņas ir jāiztīra, jūs varat noņemt silikona uzgaļus un izskalot tos. Pašas austiņas izslaukiet ar drānu. Nelieciet tās ūdenī, jo tās nav paredzēts iegremdēt.

Jūsu tālruņa paplašinājums!

“ONear 100” austiņām ir daudzfunkcionāla tālvadība un mikrofons, lai jūs varētu:

- uzlikt mūzikai pauzi (nospiediet pogu)

- pāriet pie nākamā ieraksta (nospiediet pogu divreiz)

- atbildēt uz zvanu (nospiediet pogu)

- noraidīt zvanu (nospiediet pogu divreiz

- nolikt klausuli (nospiediet pogu)

- atvērt Siri vai Google Voice (turiet piespiestu pogu 2 sekundes)

Kādu mūziku klausīties skriešanas laikā?

Mēs vēlējāmies kopīgot mūziku, kas mūs motivē skrējienu laikā. Tādēļ mēs Deezer un Spotify lietotnēs izveidojām atskaņošanas sarakstu. Meklējiet savā lietotnē sarakstu “Free to move”. Brīvi pievienojiet savas iemīļotākās dziesmas!

Lieliska kvalitāte par pareizo cenu!

Mēs nopietni izturamies pret produktu kvalitāti. Mēs izgatavojām daudzus prototipus, pakāpeniski uzlabojot tos laboratoriju un džoginga testos. “ONear 100” sporta austiņu divas jaunās iezīmes ir akustiskais dizains un silikona ieaušu forma; mēs izveidojām daudz prototipu, līdz nonācām pie modeļa, kas jums spēj sniegt vislabāko risinājumu par godīgu cenu.

Tehniskās specifikācijas

Skaļruņa diametrs 12,2 mm

Pilna pretestība 32 omi

Jutīgums 102 Db (+/- 3 Db pie 1 Khz un 1 mW izeja)

Frekvences diapazons 20 hz-20 Khz

Nominālā izejas jauda 3 līdz 5 mW

Kabeļa garums: 120 cm

Spraudņa savienojums: 3,5 mm

Garantija un pēcpārdošanas serviss

“Decathlon” produktiem ir 2 gadu garantija. Ja jums rodas jautājumi, dodieties uz mūsu support.geonaute.com atbalsta tīmekļa vietni. Jūs atradīsit padomu par produkta pareizu lietošanu: Instrukcijas, lietotāju biežāk uzdotie jautājumi un video pamācības. Lai jums sniegtu labāko iespējamo palīdzību, atbalsta komanda ir jūsu rīcībā un gatava atbildēt uz jūsu jautājumiem visu diennakti.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

“ONear 100” austiņas ieteicams turēt atstatus no mitruma, sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus “Kalenji” produktus testē lietotāju grupa reālās dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Šos testus koordinē un vada īpaša inženieru komanda. Šie testi palīdz mūsu produktu vadītājiem, inženieriem un “Kalenji” komandai izveidot, radīt un konstruēt tehniskus produktus, kas atbilst mūsu lietotāju vajadzībām.

Garantija

2 Gadi