Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8560646 2903183

Izotermiska mugursoma, 30 l, “NH Ice compact 100”

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kempinga speciālisti izstrādājuši šo 30 litru "Ice Compact" izotermisko mugursomu pārtikas uzglabāšanai pārgājienā.Lieliski piemērota, lai justos brīvi.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Savilkšanas siksnas ļauj to kompakti salocīt, lai uzglabātu.

Ietilpība

Tilpums: 30 litri | Svars: 720 g | Izmēri: 32 x 25 x 50 cm

Ērta lietošana

2 tīkla kabatas abos sānos | 2 kabatas ar rāvējslēdzēju | 1 atvere mugurpusē

Pretestība pret berzi

Pret berzi (zeme un mugura) noturīgs materiāls.

Izotermisks

Pārtikas preču svaigumam 8 stundas bez ledus pakas | Standarts: EN 12546-2

Nēsāšanas komforts

Regulējamas lences| Putu muguras daļa | Krūšu un vidukļa siksnas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Audumu krāsošanā ir nepieciešams daudz ūdens, un notekūdeņi nonāk vidē.

Lai samazinātu šo ietekmi, mēs izmantojam šādus krāsošanas procesus:

1. Mēs nekrāsojam iekšpuses audumu.



2. Zilās krāsas ārējam audumam izmantojam lielapjoma krāsošanu, dzijas izgatavošanas laikā integrējot krāsu pigmentus, atsauce 8560646. Rāvējslēdzējs ir izgatavots no pārstrādāta materiāla.

Izotermiska

Mēs esam laboratorijā pārbaudījuši šo dzesētāju atbilstoši EN 12546-2 standartam, 32°C apkārtējās vides temperatūrā, bez ledus pakām un pustukšu.Bija nepieciešamas 8 stundas, lai no 5°C (pārtikas temperatūra uzreiz no ledusskapja) sasniegtu 15°C.Pievienojot 1,8 kg ledus paku, laiks, kas paiet no 5°C līdz 15°C tādos pašos apstākļos, ir 12 stundas.

Ietilpība

Tilpums: 30 litri.

Ieteicams 4–6 cilvēkiem.



Iekšpusē jūs atradīsiet sistēmu pudeļu uzglabāšanai vertikālā stāvoklī transportējot un kabatu ar rāvējslēdzēju augšpusē.

Somas ārpusē atsevišķi no dzesētāja atrodama kabata ar rāvējslēdzēju, lai jūsu mantas (maks, atslēgas, karte, kamera utt.) būtu sausumā un novērstu to nonākšanu saskarē ar dzesētājā esošo pārtiku.

Somai ārpusē ir arī 2 sieta kabatas.

Izmēri

Aukstuma somas izmēri atlocītā veidā: (garums x platums x augstums)

Ārējie izmēri: 32 x 25 x 50 cm

Iekšējie izmēri: 30 x 23 x 43 cm



Dzesētājs salocīts ir kompaktāks, un tā izmēri ir 32 cm platums, 10 cm dziļums un 46 cm augstums.

Hidroizolācija

Šī mugursoma iekšpusē nav ūdensnecaurlaidīga. Šīs mugursomas apakšdaļā neturas ūdens.

Dažreiz somas iekšpusē var veidoties kondensāts, un dažas ūdens piles var izsūkties cauri šuvēm. Neuztraucieties, tas notiek reti un tas nesabojās jūsu pārtiku.

Lietošanas norādījumi

Lai saglabātu pārtiku vēsumā ilgāk, varat somā likt ledus pakas.

Pakojot somu, ir ieteicams somas apakšā kopā likt tos pārtikas produktus, kuriem ir jāpaliek aukstiem.Lai palielinātu aukstuma somas termisko veiktspēju, iesakām to atvērt tikai tad, kad tas ir nepieciešams, un ātri aizvērt.

Kā mēra mugursomas tilpumu?

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad mēs šīs bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Putas: 100.0% Polietilēns; Odere: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām pirms uzglabāšanas izmazgāt un izžāvēt savu aukstuma mugursomu.Uzglabājiet tīrā, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ūdensnecaurlaid. <br /> Mugursomas krava nedrīkst pārsniegt 13 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Eiropas standarts EN 12546-2 apliecina mugursomas atvēsinātāja efektivitāti, neizmantojot ledus pakas. Lai iegūtu šo standartu, testi tiek veikti neatkarīgā laboratorijā. Šo testu laikā dzesētājā tiek iepildīts ūdens ar 5 °C temperatūru un tad dzesētājs tika ievietots vidē ar 32 °C temperatūru. Mērķis ir noteikt laiku, kādā ūdens sasniedz 15 °C temperatūru. Šim atvēsinātājam noteiktais laiks ir 8 stundas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties kempinga ceļojumā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.

Videoklipi